tubaacr
Oğlum1,5 aylikken nefes alis verisinde hizlilik ve hırıltılı ile doktora gittik doktor bronşiyolit oldugunu söyledi serum fizyolojik ve nefes açıcı nebul ile hava verdi duzenli uyguladik gecer gibi oldu yine tekrarladı bir gun tikandi nefes alamadi acile götürdük antibiyotik verdi röntgenler çekildi nefes acici igne oldu 3 gun...aylik duzenli kontrole götürdüğümuz doktor ise 2 yasina kadar geçmez cok ilac kullanmaya gerek yok dedi kışı dikkatlice gecirmek gerek dedi toplam 4 doktor 4hastane gezdik her doktor ayni teshisi koydu yontemler ayniydi malesef çözüm bulamadik hala tıkanıyor hava vermeye devam ediyorum böyle bir rahatsızlık ile mucadele eden anneler var mi aramizda neler yaptiniz nasil bir süreç yaşadınız
Ayazsmom
Benim oglum su an 4 yasinda. İlk bronsiolitini 6 aylikken olmustu sonra en az 10 kez oldu. Cocuk dr umuz 2 yasindan sonra cocuk alerji uzmanina goturmemizi tavsiye etti. Oyle yaptik, ogluma astim teshisi koyuldu su an her gun kortizonlu fisfis kullaniyo, o hasta olsa dahi nefes darligi cekmesini cigerlerine inmesini engelliyo. Bizimki genetik gecisli oldugu icin astim teshisi aldi. Bazi bebeklerin bronsiolleri cok dar ve hassas oldugu icin buyuyene kadar cabuk etkilenip hasta oluyolar insallah sizinki basit gecici biseydir cok tekrar edip ilerlermez. saglikla buyusun kuzular🙏🏻