Minikoglummm 21 aylık oğlum son 2 haftadır canımı okuyor sebepsiz ağlamalar, kendini yerlere atmalar vs vs napicagimi bilmiyorum memnun edemiyorum dışarısı acayip sicak siz neler yapiyosunuz
Deletedmom_101 Minikoglummm 11 aylık olacaz 8 gün sonra kitaplar oyuncaklar kucak ağlamalar zırlamalar ay oyalanamıyoruz 😂
RanaBadekus Minikoglummm 23 aylık kızım balık tutmaca biraz cizgi film koltuk altından oyuncak cıkarma odaları gezme meyve yeme öğle uykusu 2 de öyle
Bombaikizleri Minikoglummm havuzda oynuyorlar biraz. Sonra kovalamaca oynuyoruz sonra daha fazla dayanamayıp klima açıyoruz salonda oyuncaklar bazen tabletten video açıyorum öyle böyle. İşte
begmmmell Minikoglummm 8 aylık kızım ben süpürge açıyorum yerleri siliyorum yemek yapıyorum o beni izliyor bazen ağlamalar şuan olduğu gibi uyumamakta direniyor baş ağrılarım tuttu bakalım nolcak
Minikkkuss Küvetine su doldurdum oyuncaklarını toplarını attım içine balkonda oynadı güneş de düşüyor balkona üşümedi de 1 saate yakın oyalandı ☺️👍
Oykum09 begmmmell benimki de 7aylik bir haller oldu sıcaktan mi durmuyor atak haftasına mi girdi bir derdi mi var çözemiyorum 2gundur uyumamak için çığlık etiyor resmen bende sinir krizleri geçircem artık Allah yardımcımız olsun
Lilababymom Minikoglummm haftaya 18 aylık olacak. Gereksiz sinir sürekli bir kriz ve çığlık çığlığa ağlama durumu. Sıkılma da değil bu bence nedir bu bilmiyorum. Boyama puzzle lego balik tutma diğer tüm oyuncaklar hic biri çare olmuyor havuzu dolduruyorum max yarim saat oyalıyor bu kriz döneminde onun da ise yarayacağını sanmıyorum çünkü hiçbir şeyle mutlu olmuyor. İsi gücü bıraktım oyun oynamaya çalışıyorum her hareketim batıyor galiba ona ağlamaya devam ediyor
BM22121 Lilababymom ayy bu biz saçma sapan herşeye ağlıyo benim kızımda 18 aylık yani sanki canı yanmış gibi ağlıyor
Tplogl Lilababymom benim bebeğimde haftaya 18 aylık olacak aynı tarif ettiğiniz gibi sebebini çok merak ediyorum bende
Alpin Lilababymom ayimizDa ayni durumumuzda seninle ayni evde delirtiyor beni surekli mizmiz lik durumu hakim ve inatci.istedigi olmayinca yerlere atiyo kendini bi aglamaya baskayinca susmuyor
Twinsmomy Minikoglummm oyalanamiyoruz. Dışarısı 40 derece aksma 6-6 30 dan önce çıkamıyoruz o saate kadar milyon kere aglama krizleri var dışarı çıkmak için. Havuzumuz var ona sokuyorum balkonda bı yarım saat oyalaniyorlar onun dışında evin icjnde koşturmaca oynuyoruz hep pek oyuncak da sevmiyorlar ikiz oğlanlar. Alışmışlar kosturup durmaya 😂 21 aylıklar benimkiler de.
izmirizmir35 Minikoglummm sulu lavabosu bar onu kuruyorum onla oynuyor sinra.kitap okuma hamurla oynama evi beraber toparlama.kovalamaca oynuyoruz aksamustu hemen parka goturuyorum ama.zor oluyor gercekten 17 aylik kizim
Ece011 Minikoglummm şişme havuzda oynuyor. Bazen kitapların resimlerine bakıyoruz. Akşam üzeri parka çıkıyoruz. Öğlene kalmadan işlerimizi kahvaltıyı halledebilirsek 9 buçuk 10 gibi yürüyüş yapıyoruz. Genel olarak evde sıkılıyor sürekli oyalamaya çalışıyorum.
deniz_063 Minikoglummm balkona banyo küvetini atıyoruummm içine topları dolduruyoruum güneş kreminide sürüyoruum kenarda oturup kahvemi içiyoruum😂😂
Rumi-Hiro Minikoglummm Sabah akşam eşim ben ve oğlum yürüyüşe çıkıyoruz.. Öğle saatlerinde kitap okuyorum oğluma.. Gün batımına yakın teresa çıkıp müzik dinliyoruz çalıp söylüyoruz .. 🥰
kenankaan Minikoglummm ben suya sokuyorum. Suyu çok seviyor. Evde leğene su kpyuyoruz oynuyoruz. Bazen lavaboda elli kere elimizi yıkıyoruz. Badem balkon yıkıyoruz. Öyle akşamı ediyoruZz
2cocuk_1anne_ Minikoglummm valla evde kafa yiyoz canım napalım Asla bırakmıyor beni yemin ederim 1ü dakka Bi iş yapıyorum 15 20 dakka kızımla oyun oynuyorum Babasıyla oynamak istemiyor hep beni istiyor Akşam 6 dan sonra parka çıkarıyoruz 1 saat felan Evde kurabiye yapıyoz hep bir şeyler yapıyoruz Anca o şekil sakin duruyor zaman geçiyoe Bugün de balkonu yıkadık yarından sonra orda zaman geçiririz sererim gğzle ce
mamanveutdormir Minikoglummm 10 aylık kızım günde 2 uyku yapıyor sabah uyandıktan sonra kahvaltı mama bisküvi oyun uyuyor uyandığında yemek sonra küvetine su dolduruyorum salonda oyunuyor içinde serinliyor hemde oyalıyor baya. sonra yine oyuncak falan uyku akşam üzeride parka iniyoruz geziyoruz biraz dolaşıyor böyle geçiyor günlerimiz
Birkedibirbebekkkk Minikoglummm musluklu lavabodan aldim. Döke saca oynuyor. 13 ay 26 gunluk oglum. Top havuzu var onunla oynuyoruz. Odalari geziyoruz cekmeceleri doldur bosalt yapiyoruz. Balkonda paspala oynuyoruz sonra kedimz var kose kapmaca oynuyoruz yakalayamayinca agliyoruz 😁 her aksam ustu markete gidiyoruz birlikte. Hava aliyoruz. Aksama dogru 7 gibo de banyo yapiyoruz. Bu sekilde genelde. Bir sekilde oyaliyoruz iste ☺️