Gulsah_26Y Bebeğim gögsumu emmiyor sut az geldıgı ıcın biberonla sağıp veriyorum ama yetmıyor mama veriyorum aptamil kullanıyorum sizce iyimi iyi diye aldım devam edeyim mi ? Birde bebegım in gazı oluyor arada kaka yapamıyor sizce neden sorun olur mu
Tulker_erm_34 Gulsah_26Y Aptamil bize de kabız ve gaz çok yaptı bence kullanmayın hipp kullandık biz 2 nodan sonra bebelac gold geçtik
Ebruferit Gulsah_26Y aptamil bizi mahvetti gaz kabiz öf çok. Kötü idi bebeğim hip kullandım düzeldi şükür
baharsirkeci Gulsah_26Y aptamil bizde gaz ve kabızlık yaptı. Hipp combiotic kullanıyorum oldukça iyi geliyor. 2-3 günde 1 de gece yatmadan önce mamasına nurse harveys gaz damlası katıyorum. Geçmiş olsun
Tulker_erm_34 Aptamil bize de kabız ve gaz çok yaptı bence kullanmayın hipp kullandık biz 2 nodan sonra bebelac gold geçtik
Meryemmtemev Gulsah_26Y aptamilden bende birkaçgndür deniyordum kızımı magfetti dün fitille yaptırdık ondn snra rahatladı cocuk😕
yaseminkarakurt Aptamil en iyi mama devam edin tabi. Hem en besleyici hemde bağışıklık için en etkili
nagehanyorulmaz Kakası sert değilse kabız değildir. masaj falan yapın karnına ayaklarıne pedal hareketi yaptıranilirsiniz.
fatma1965 Gulsah_26Y aptamil çok iyi bir mama, hem şekersiz hemde anne sütüne yakın, kaka 3-4 günde bir yapması normal ama gazı çok oluyorsa aptamilin conformil olan mamasını kullanabilirsiniz