Asivemavi  Kızlar bundan kullanan varmi dr bunu yazdı bize ve sabah akşam yarım ölçek diyor? Kan takviyesi için verildi ama sabah akşam yarım ölçek çok değil mi
Simgesers Biz de kullanıyoruz sabah akşam bir buçuk ölçek kansızlık var sizde de kansızlık varsa normaldir 2 aydır kullanıyorum zor içiyorum bir ya. Etki vs. Olmadı kusma kabızlık isal sizin de bir şikayetiniz yoksa sorun yoktur demektir
Simgesers Ek olarak yarım ölçek dediğiniz ilac kutusundan çıkan. Ölçeğin yarısı olarak mı veriyorsunuz? Eğer öyle veriyorsanız doktorunuzun verdiği ölçüden daha fazla vermiş olursunuz çünkü doktor bir ölçek (5 ml) olarak veriyor yanı sizin yarım ölçek 2,5 ml
Asivemavi Simgesers merhaba kusura bakmayım ben yorumunuzu yeni gördüm. Eczacı yazmiş yarım ölçek sabah akşam diye sabah akşam diyerek bende anlamadım aslında. Birde bunda ek olarak d vitamini ayrı veriyorsunuz değilmi
Asivemavi Simgesers aslımda ben daha önce ocean damladan kullandım o fayda etmedi ama onun damlası ile çekip 5 ml olarak veriyorum bende
Simgesers Asivemavi anladım bizde ocean kullandık ve sonuç kansızlık 🤦♀️ Yarım ölçek 5 ml yapmıyor ama doktorunuza tekrar sorun bence fazla olmasın