kenankaan Babyuraz kaç aylık? Benim oğlum da 5 aylık bacaklar böyle. Dedikleri gibi kan tahlilinde ve rutin doktor muayenesi ile anlaşılır. İlk altı ay genelde bacaklar böyle oluyor. Sonradan kemikler geliştikçe düzeliyor.
Dondurmalikahve Babyuraz fotoğraftan anlayamadım ama bacak yapısı değişir, sağlık ocağı da ne diyebilir ki, çocuk dr görsün belkş tahlil istenir.
Babyuraz Dondurmalikahve teşekkür ederim doktorumuza danışmak daha iyi sanırım 15 gün sonra vardı zaten randevumuz
kenankaan Babyuraz ama çok çok ufak. O aylarda da çok normal. Bir de sizin anlayacağınız gibi bişey değil bu. Günlük d vitaminlerini veriyorsanız raşitizm olacağını sanmıyorum. Çocukların kemikleri bizimki gibi değil, dümdüz olmuyor yani.
Dondurmalikahve Babyuraz Çok küçük daha zaten bacak yapısı değişir yukarıda dediğim gibi ama yine de doktorunuza sorun ben bir şey olduğunu düşünmüyorum
Babyuraz Berenarya evet kullanıyoruz 15 günlükten beri düzenli ama bebeğimde reflü var kusan bi bebek d vitamini alınca da sonrasında kusmalardan acaba d vitamini yaramadı mı
Babyuraz Berenarya evet kullanıyoruz ama çok kusan bi bebek d vitamini sonrasıda bazen 10 15 dk sonra kusuyor tekrar vermiyordum ondan olabilir mi ki
Babyuraz kenankaan reflüden kaynaklı kusmamız cok d vitamininden sonra da bazen kusma olabiliyor acaba ondan d vitamini eksikliği mi oldu
kenankaan Babyuraz benim oğlumda da reflü var, o da çıkarıyor. İlk yarım saat içinde kusarsa tekrar verin, yarım saatten sonra kusarsa vermenize gerek yok diyor doktorumuz.
Babyuraz Deletedmom83610 biri daha eğri gibi geldi de ilk bebeğim olduğundan bir bilgimde yok açıkçası
Babyuraz kenankaan öyle mi tekrar vereyim bende o zaman bi kaç defa olmuştu çünkü inşallah eksik değildir d vitamini üzüldüm şuan