Deniz344 Kizlar oglum 9 aylik bu günlerde cok kabiz olmaya basladi kakasini asiri kati yapiyor etkili bi yöntem varmi işe hemen yarayabilecek kayisi verdim pek etki etmedi fitil koymak istemiyorum
lanadelmiyav Deniz344 kayısıyı nasıl verdiniz? Ben kabız oldugu zamanlar, akşamdan kayısı bir iki taşım kaynatıp içerisine zeytinyagı ilave ediyorum ve sabah aç karna içiriyorum. Direkt çalıştırıyor bağırsağı
Deniz344 Balkizlarim ya suyu icmiyo surekli veriyorum aliyo tıkanıyor agzindan bosaltiyor halbuki dogdugundan beri su vermistim
Deniz344 lanadelmiyav ben rendeleyip sefatili kayisi uzum karistirim veriyorum dediginiz gibi deniyim kuru kayisi heralde sizinki
Balkizlarim Deniz344 3 delikli biberon denediniz mi benim kızın Miki fare bardağı vardı hep onu isterdi mesela yada sizde sürekli yanında için ✨
Deniz344 Balkizlarim ben hic biberon kullanmadım desem akitmaz alıştırma bardagi aldim ve bardakda veriyirum genelde
Balkizlarim Deniz344 suluk gibi yani tam biberon değil hani bir şekilde sevsin maksat giderek sevince vermezsiniz diye düşündum benim öyle idi şimdi farketmiyor onun için şu olsunda 🙈
Sonsuzmutluluk Deniz344 bol su içmesini sağlayın bardakla yudum yudum içirin ek gıdasını daha sıvı verin.yuşaf ve gün kurusunu haşlayıp ezip yedirin sabah aç karna.Herşeyi deneyip geçmediyse Dulcosoft şurup kullanın benim kızımın 6ay süren kabızlığı bu şurup sayesinde bitti çok şükür.