Burcusenkoc Vücudum sa çok çatlak oldu benim gibi olan var mı ilk defa böyle kilo aldım o yüzden sanırım hiç çatlağım yoktu şimdi çok fazla me yapacağım suan kırmızı ne kadar sürede beyazlıyor ?
Gokyuzumm Burcusenkoc benimde hamileliğimde oluştu çatlaklarim 3 y oldu daha bı çoğu kırmızı durumda 🤦🏻♀️
Burcusenkoc Gokyuzumm aynı benimde üst bacağımın iç kısımlarında çok az diz arkamda 😖 elbise giyemiyorum kırmızı olduğu için çok kötü görünüyor
Gokyuzumm Burcusenkoc Bende öyle düşünüyordum sonra dedim amaan neler neler var dışarıda ben çocuk doğurdum ve ondan kalan izler bunlar çatlaklarımla barışıyorum. Umursamadan sortta giyiyorum elbise de 👍🏻😄
fikrimcee27 Bende ilk defa o kilolara çıkınca çok çatladım maalesef, diz altında bacağımın arkasında bile var düşünün, kırmızılığı gidiyor ama belli oluyor benimki hala.
GizemYe Ayyy benim de o kadar kötü ki… basenlerim, karnımın her yeri, kalçam hem de belime kadar… ama geçeceğini sanmıyorum. 4 aylık olduk hala kırmızı. Ama aklıma geldikçe iki günde bir yağ sürüyorum