ikizannesi34 Kızlar emzirirken sigara içtiniz mi hiç hamilelikte içmemiştim ama şuan canım aşırı sigara çekiyor :(
Adoskom ikizannesi34 1 yaşına kadar sabrettim ama sonrasında dayanamadım maalesef 3-4 adet içiyordum günde
la_leomer ikizannesi34 canım bende hamilelikte çok içtim sinir stres sahibi oldum çok fazla sigara içtim hatta doğum yapacağım gün sigara içtim öyle hastaneye gittim bebeğimi görünce sigara içmeyi bıraktım 16 gün oldu icmeyeli bebeğim benim en büyük destekcim onu gördükçe onu mahfedemem dedim bıraktım inşallah sende bırakırsın icmezsin canım
ikizannesi34 DamlaDorukhan 90 dk sonra emzirin hemen emzirmeyin yazıyor acaba o sürede süt nikotini yok ediyor mu çocuğa geçmese keşke sadece bana zarar verse :(
Serenkrglmz Hamileyken içtim doğum yaptım bi tiksindim şimdi 2 aylık bebeğim 1 haftadır geri başladım maalesef
2maviboncuk ikizannesi34 2tane oğluşum var ikisindede hem hamilelikte hem emzirirken içtim içiyorum 🤷🏻♀️
ilk_nur_89 Hamile olduğumu öğrenince bıraktım. Şuanda emziriyorum. Arada canım çok istesede bebeğime bunu yapamam. Sütten kesilincede başlamak istemiyorum çünki bebeğim annesine sarıldığında pis kokan bi anne hatırlasın istemiyorum.
meg2022 ikizannesi34 maalesef içiyorum bırakamıyorum. 4,5 aylık bebeğim. Sadece doğuma bi hafta kala bıraktım sonra bebeğim 2 haftalıkken geri başladım. Çok vicdan azabı çekiyorum ama iradem zayıf asla bırakamıyorum 🤷♀️
Melis1506 Hamilelikte bıraktım bende ama 15 günlükken tekrar başladım az içiyorum ama içiyorum sonuçta. Keşke hiç canım istemeseydi çok stres yapıyor bu durum inşallah bizde tiksinip bırakabiliriz