Yusufunannesi97 9 gunluk bebegim var. Gobek bagi kac gunde dusmeli ve sizlerin kac gunde dustu? Dusmesi icin bir sey yaptiniz mi? 😊
Ebrumihrimah Yusufunannesi97 tam 10. Gün düştü hiç birşey yapmadık düşmesi için kiminin daha erken daha geçte dusebiliyor 🌼🥰
Pnaar34 Yusufunannesi97 doktorum gazli bez ve alkol ile temzlemem gerektigini soylemisti 10 gunde düstü
hepoyleolurzatenn Yusufunannesi97 canım bizim 7. Günde düştü 2 haftaya kadar normal diyebiliyorum düşme süresi bn sıksık yıkıyordum bebeğimi 2 günde bir
Dilek123_ Yusufunannesi97 doktorum hiç bişey kullandırma di kndi düşsün dedi ve 21. Gün düştü inanirmisiniz
Yusufunannesi97 momyy_ hic bir sorun olmadi degil mi? Kimisi bir losyon surulMesi gerek diyor ben de endiselendim
momyy_ Yusufunannesi97 valla benimde pek bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem ama hicbirsey olmadı yani kendisi kuruyup düştü losyona fln gerek olduğunu düşünmüyorum
dorukbenaninannesi Yusufunannesi97 Bebeğimi sürekli yıkamama rağmen temiz bir ağız mendili koydum göbeğine kuru kalması için. 1 haftada düştü göbek bağımız.
dorukbenaninannesi Yusufunannesi97 Evet. Çok terleyen bir bebek bu sıcaklarda yıkamaktan başka çarem yoktu. Şuan 26 günlüğüz.
Hilalkelle Yusufunannesi97 Bizim 14 günde düştü hiç bişey yapmadık kendisinden düştü sadece orayı banyo yaparken kuru tuttuk O kadar