sans Gece uyanmasını nasıl aştınız? Gece emzirmeyi nasıl bitirdiniz? Aklımı kaçırmak üzereyim. En az 7-8 defa kalkıyoruz..
Alparslannn sans 9 aylık olucaz ama hala bızde aynıyız bende bıktım usandım artık aglamak istiyorum bazı geceler... ama arkadasım gece yogurt yedir dedı ılk uykuya yatmadan bı saat once onu denıcem bide 🥴
sans Hep emiyordu da bu sıra dişlerden mi ayrılık kaygısından mı nedir 20 dk’da bi uyanmaya başladı. Dayanamıyorum artık :((
Yigitturk sans bizim de aynı besin alerjisi çıktı diyet damla fayda etmedi hala uyanıyor bazen saat başı diş diye düşünüyoruz bi çıkaramadı biz de 9ay 7günlüğüz
Oozzee aydan sonra özellikle gece kaldırmamaya başladım, kendisi acıktıkça uyandı. Böyle böyle zamanla alışkanlık geliştirdi. Şimdi en son gece 1 gibi emer, sabah 7.30’a kadar uyur.
EsraaK sans allah yardımcın olaun canım zamanla geçecek bir hastalığı olmasın yeter ki.. benim kızım hasta hiç uyumuyoruz .
Cemremmmmm sans gece asla konuşma sende uyuyormuş gibi yap altınıda değiştirme.yatmadan önce değiştir bidaha sabah değiştir.odanın karanlık olmasına özen göster.dene bakalım birkaç gün.asla onunla konuşma ama şakın.