yasacmalamalo 1 yaş için doğum günü hZırlayacağım bu günlerde konsept kıyafet ayarlamak istiyorum kararsız kaldım bütçem kısıtlı büyük bir şey yapmıcam önerilerinze açığım kızım var 🧡
Irmakprensesinannesi yasacmalamalo vqlla ben kızıma trrndyoldan 1 yas için elbise beğendim sade sık ve yaşına uygun çok da sıcakta bulamasın diye abartmayın ama tabiki balon süsleme haric 5 qgustos bizimde dogum gunumux
Irmakprensesinannesi yasacmalamalo Bu beğendiğim kziim 1 yaş elbisesi hem güzel hem yaşına uygun şık 🥰 alicam bugun
Irmakprensesinannesi yasacmalamalo ya zaten uygun bisey yokki bebklerde bir dogum günü uygun deseniz bile konsept birlikte en uygunu 500 TL bulur kıyafeti pastası balonları herseyi bir kere oluyor sonuçta hatıra amac
yasacmalamalo Irmakprensesinannesi tabiki öyle bizim bütçemizi şuan aşıyor ama öneri için teşekkr ederim 😊 güle güle giysin prenses 🥰
Irmakprensesinannesi yasacmalamalo teşekkür ler teyzesi hızlı büyüyorlar trendyolda 100-150 kadarda elbise var bakabilirsiniz ben sadece özel olsun istediğim için bunu seçtim 🥰🙏