Sevdeee Kızım 15 aylık gece uyuyunca 11 12 arası biberona süt ve bebe bisküvisi veriyorum uyurken bunu ne zaman kesmeliyim bilgisi olan varmi
Lulemom Sevdeee 1 yaş sonrası gece beslenmesi önerilmiyor. Uyanıp istiyor mu yoksa siz mi uykusunda veriyorsunuz. Benim bebeğim 8. Aydan sonra gece uyanmayı bıraktı o yüzden beslenme yapmıyorum.
nazlizci Sevdeee bende bekleyeyimm 🥲 15 aylık ikizlerim geceleri uyanmasalarda bende uykusunda veriyorum nasıl keseceğim bilmiyorum
Papatya-ya Lulemom bnm bebeğim de 3ay 11gunluk en geç 9 da uyutuyorum gece 3 4 gibi uyanıyor emiyo sonra 6 da uyaniyor da keşke biraz daha uzun uyusa diyorum 🙈
Lulemom Sevdeee aa yapma onu. Alışkanlık olur acıkmasa bile uyanır. Artık büyümüş sabaha kadar uyuyabilir beslenmeden
Lulemom Papatya-ya 3. Ayda öpte başına koy 1 kere uyanıyormuş 🤣 gerçi benimki de o aylarda 2 kez uyanıyordu emip uyuyordu. 6. Ayda 1 keze düştü. 8. Ayda hiç uyanmamaya başladı. Zamanla uzar seninki de daha çok küçük
nazlizci Sevdeee 3 buçuk saati geçtikten sonra genelde uyanıyorlar. Vermeden geri uyutmayı hiç denemedim ama belki geri pışpışlasam uyurmu bilmiyorum