daisymomm Merhaba hanımlar, bebeğim 1 yaş 13 günlük. Doktorun verdiği ilaçlar anlık düşürüyor ama gün içerisinde yeniden ateşi yükseliyor. Soğuk kompleks yapıyorum. Önereceğiniz başka bişey var mı ?
Duyulurum daisymomm antibiyotik başlatıldı mi? Mümkünse klima ile odayı serin tutun. yoksa üstüne bezi dışında bir şey giydirmeyin evde. Ateşi yokken de giydirmeyin şu an.
hilalhanim 2 ilaç vermiş olmadı gerekir dönüşümlü buna rağmen düşmedi mi? Düşmediyse 3 gün ateş takibinden sonra aynı durum tekrarlanıyorsa tekrar hastaneye götürün Belki tetkik istenebilir
daisymomm Duyulurum antibiyotik verdi dönüşümlü kullanıyoruz ama kosa süre düşürüyor sonra tekrar çıkıyor ayesi. çok teşekkür ederim.
Sibel57 Benim çocuğum daha 3 aylık siizn çocuğunuz gibi anlık düşürebildim ateşini sonra hastaneye götürdük corona testi yapıldı pozitif çıktı isterseniz bi hastaneye götürüp test isteyin
daisymomm Sibel57 çok geçmiş olsun. Acile götürdüm hem özel de hem devlette bakmadılar malesef. Sağlık Ocağı ilgilendi
Duyulurum daisymomm enfeksiyon varsa en geç iki güne ateş kesilir antibiyotikle. Benim de oğlumun ateşi var, henüz doktora gitmedik umarım bir an önce iyi olurlar hayırlısı ile
yasacmalamalo daisymomm bzde ant başlamıştık üşütmüştr demişti doktor ama ertesi gün aksam iki kere vermiştim ant minik sivilceler döküntü basldı
Minibebeduru Benim kızımda 1 yaş 6 günlük sabah ateşle uyandık hemen doktora götürdüm kan aldılar enfeksiyon çıktı antibiyotik vermedi calpol ve ibufen şurup verdi dönüşümlü kullanıcam