aleynaD01 Kızlar nasıl sütyen kullanıyorsunuz özellikle dışarıda bir kere destekli takayım dedim emziremedim dışarıda kolay emzirebildiğiniz kullandığınız sütyen varsa önerir misiniz 🙏💕
Wanderlust aleynaD01 sporcu atletlerinden kullaniyorum kapli, penye oldugu icin alttan kaldirip emziriyorum hic sorun yasamadim cok rahat 2 senedir sutyen kullanmiyorum.
Eminecak aleynaD01 e bebekten kaplı emzirme sütyenleri aldım cok işime yarıyor cidden evde de dışarda da. Fiyatlari da uygun 👍
aleynaD01 Rumeysa28 hangisini acaba ben e bebekten aldım ama çok sevemedim kıyafetlerde dümdüz duruyor
aleynaD01 LilyaBn Rahat emzirebildiniz değil mi dışarıdayken göğsün altına indirip çocuğu rahatsız etmiyor ☺️
LilyaBn aleynaD01 hangisini emzireceksem o tarafı indirip emzirirdim ben çok rahat kullandım bebeğimde hiç rahatsıx olmadı☺️
RainOverMe Ben emzirme sutyenı kullandım ama sonra taktıgımda sutumfe azalma oluyor diye kullanmıyrm genelde de evdeyım zaten. Yengeme onden acılan sutyenlerden almıstım onunla emzırıyordu sıkıntı olmamıstı
Kereminannesiii aleynaD01 suwen ve daginin emzirme sütyenleri çok güzel normal derli toplu tutuyor. Tercih edebilirsiniz