Brutal-Betty Oğlum 10 buçuk aylık dün gündüz hiç bir şey yoktu akşama doğru ateşlenmeye başladı akşam yatmadan ılık banyo yaptırıp calpol içirip öyle yatırdım gece kontrol için bı kalktım ki ateşi 39.5 hemen soğuk uygulama yaptım acile gittim acilde üstü giyinik bebek çocuk yok hepsi ateş ne oluyor böyle ya
Deletedmom_41 Brutal-Betty Evet var Doktor oyle soyledi gecen hafta atlattik burda da cok fazla rastladim gecmis olsun
blue5 Brutal-Betty evet pazartesi ben de oğlumu goturdum sanirim salgin var. Ben de cok kötüyüm simdi.😷
Eda-Ece Brutal-Betty evet bizde geçen hafta atlattık salgın var çocuklarda 🤦🏻♀️ gündüz hiçbir şeyi yoktu gece uykusuna geçmeye çalışırken ateşi çıktı 🤦🏻♀️
Yusufum0633 Biz avrupada 3 hafta çektik canım ateş,isal,öksürük grip aciller çocuklarla doldu hepsi sadece bezleriyle geçmiş olsun ilaç verir doktor hemencecik atlatır inşallah
SeverusSnape Brutal-Betty evet sanırım salgın var. Ani başlayan yüksek ateş ve mukuslu kaka. Sonrasında ishale döndü bir gün süre. Doktor covidden şüphelendi ama test negatif çıktı. Şu an daha iyi. Park, kapalı alan, toplu taşıma gibi alanlara dikkat edin. Geçmiş olsun.🙏
Balim61 Brutal-Betty 18 aylik oglumda öyle aksm uyuyodu bi baktik atesi 39.3 kaldirp banyo yaptirdm calpol verip uyuttm.Şuanda atesi 38.3lerde falan calpol verdim yine burnu falanda akiyo genzi dolms atamiyo.
Brutal-Betty Balim61 boğaz enfeksiyonu oluşmuş dedi doktor antibiyotik calpol ve dolven verdi bizimde su anda 38.4 ateşimiz