ceybug Kızlar bebegim hapsirip duruyo biraz da burnu akiyo galiba huysuz uyumuyo emerken agliyo 5 aylik olcak napiyim sizce
Balkizlarim ceybug ateşi kaç calpol hemen verilmez ki ateş yok ise burnu tıkalı burnunu temizleyin üşütmüş olabilir 🦋🌈
Aasesa Burnu tıkalı olduğu için ememiyordur, bi çekin isterseniz şu aparatlardan varsa rahatlar. Calpol için bir şey diyemem, ben olsam azıcık verirdim biraz rahatlar diye. Ama geçmezse mutlaka doktora götürün allah esirgesin kovid yayıldı yine
ceybug Balkizlarim ateşi yok 36.5 ama sabah burnunu cektim aspiratorle ama yinede huysuzluğu var Anlamadim bebek arabasında gezdire gezdire zor uyuttum evin içinde
hilalibrahimkartalms ceybug bence ipubrofen vermelsin calpol biraz daha ağır ipuprofen h soğuk algiinli icin
Yumut ceybug valla emiyorsa bol bol emzirin. Yapabileceğiniz pek birşey yok birde burnu tıkalıysa şu yastığa damlatılan naneli ilaç gibi birşey var ondan alabilirsiniz
Wanderlust ceybug hemen ilaclara yonelmeyin atesi 38i gectiginde ancak oneriliyor normalde atesi olsa bile gecmesi bekleniyor ilac kullanmak icin. Yine de doktorunuza danismaniz en iyisi Varsa saglik ocagindaki hemsirenizin numarasini alin saglik konularini ona msj atarsiniz. Gecmis olsun🌸
ceybug Wanderlust sağlık odağındaki hemşire asidan sonra ateşi cikmazsa bile eve gidince calpol ver diyor
Wanderlust ceybug asi baska birsey burun akintisi baska birsey. Ayrica doktorum asidan ne once ne de sonra ates olmadikca verme diyor 16 aylik oldu hic gerek duymadik asilardan sonra da hic sorun yasamadim
Zlm ceybug calpol ağrı kesici ateş düşürücü burnunun tıkalı olmasıyla alakası yok burnunu temizleyin nem makineniz varsa nem yapın
Deletedmom_54 ceybug ilaçtan önce burnunu temizleyin serum fizyolojik olabilir aspiratör olabilir görünen bişeyse kulak çubuğuyla olabilir