Ozgeyilmaz2 Sigara kaynaklı Akciğer kanseri, hiç kurtulan tanıdığınız var mı? Birleyler duymaya çok ihtiyacım var.
Melesss Ozgeyilmaz2 dayım kurtuldu. Alkol sigara vardı. Bıraktı kemoterapi ve ışın aldı ayrıtiyetten ameliyatta oldu
Barlas_mom Ozgeyilmaz2 Allahım herkesi korusun ben bıraktım sigarayı bebeğimi öğrendiğim an bebeğim doğdu 4 aylık asla içmek istemiyorum. Herkes bıraksa keşke Allah şifa versin
ZmrNsa09 Ozgeyilmaz2 kurtulmaz diye bisey yok canm tabiki kurtulabilir bol bol dua et benm esimde kanser haftaya ameliyat olcak hatta cok cok zor ama rabbim sabrini veriyo güclü oluyosn kim peki hasta olan ?
ZmrNsa09 Ozgeyilmaz2 benm esim 34 yasinda 2 yasina daha yeni girmek üzere bi kızm var bi de beni düsün bi yandan cocukla ugrasiyorm bi yandan esimin hastaligi ama yapcak bisey yok bizimde sınavimz buymuş insallah gecicek dua et bol bol namaz kıl icin ferahlasın canm ve sakın babanin yaninda üzgn durma ona güç ver moral ol kafasini dagitmaya calis
Ozgeyilmaz2 ZmrNsa09 Allah hepimizin yardımcısı oksun sabırlar versin inşallah o masuma acısın bizlere torunlarına acısın Allah bağışlasın onları bize 😔
Elif0707 Ozgeyilmaz2 Malatya kanser otu yaz arama butonuna.. çıkan otu kurutuyorsun 21 gün boyunca günde 1.5 litre içir hastana hücre yenileme özelliği var.. burdaki deneyenlerin hastalığı iyileşti tabi ki denenir sonuç olmazsa da takdir ALLAH’TAN.. Burdan Malatya’ya özellikle almaya giden bir sürü insan var..
Elif0707 Ozgeyilmaz2 yani ben amcama iciremedim belki icseydi şu an hayattaydi bilemem deneyemedik biz ama o dönem öğrendiğim herşeyi aktarabilirim.. deneyenlerden öğrendiğim kadarıyla iyilesmisler.. bilin istedm