FerdAzraMira Tospikler 3 ay 21 günden selamlar ✋🏻Yuvarlana yuvarlana gidiyoruz uykularımız düzensiz düzene gireceği günü sabırla bekliyoruz 🤲🏻 Sizlerin nasıl gidiyor
Deletedmon_65 Tospikler çok şükür diyelim 4 ay 15 günlüğüz 🥰 Bazen huysuz bazen sevimli bazen uykusuz.. Rabbım sağlıklı kılsın inşallah tüm evlatlarımızı.🌸
Mrvll Tospikler tam 4 aylık olduk bugün 👶💙 iyiyiz çok şükür, oğlum beni yormuyor genel anlamıyla uyumlu bir bebiş 🧿
Tospikler FerdAzraMira oh maşallah ❤ bizde 3 ay 18 günlük uyku düzeni bizde de yok inşallah düzene gireriz
Dreamsrain19 Tospikler 3 ay 7 günlüğüz bizde geceleri 2 saatte bir uyanıyor her yeri yatak olarak görüyorum huysuzluğu da var 🫠🫥😵💫
Muttii 3 ay 16 günden selamlar kaka yapamıyoruz gaz ilacını kestim probiyotik de vermiyorum kakayı beklyoruz😀
nazlimom_ Muttii bende gaz ilacını kestim ama bence probiyotik verin derim ben probiyotik veriyorum bağırsakların 1 yaşına kdr düzene binmesi gerekiyor doktorumuzda 1 yaşına kdr devam ettiricek ben kendimde içiyorum probiyotik yine de siz bilirsiniz 🌸
BeyzaN77 Tospikler 3 ay 27 gunluguz 25 nde 4 aylk oluyoruz , huysuz sıkılgan mızmız bı bebisim var bu beni çok yoruyor , kucagmda gezdirince susuyor 🥴🙄🤷🏻♀️
nazlimom_ Tospikler 3 ay 23 günlüğüz gündüz biraz sıkıntı 2 saatte bi uyuyor 30 dk gece düzenli Allahtan uykusu 1 defa kalkıyor eller hep ağızda gazımızda azaldı cok şükür😅
Minik-prenses Tospikler 4ay 11 günlüğüz 🥰 çokçok zor bi kızım var uyku desen uyumaz emme desen emmez sürekli mızmız beni ve eşimi parmağında oynatıyor pamuk kızım 😂
Tospikler Minik-prenses bizde 3 ay 18 günlük bugün baya baya atar gider yaptı uşağım 😂😂 Allah can sağlığı versin napalim