hilalibrahimkartalms Kızlar kızım 1 yaş 17 günlük daha yürüyemiyor anca emekliyo sizinkiler ne zaman yürüdü
nilufer19 hilalibrahimkartalms tam 13 aylık olduk hala yürümüyo hiç yüricek gibi de durmuyo elinden tutup yürütmek istiyorum hemen kendini yeee atıp emekliyo nasıl olacak bilmiyorum çok takıyorum kafama bende
la_leomer hilalibrahimkartalms kız seninki yine emekliyor benim yigenim ayaklarını bagdac yaparak zipliyordu hiç emeklemedi 1 buçuk yaşından dan sonra adım atmaya başladı
hilalibrahimkartalms kirmizibasliklikiz_ inşallah benimkide yürür çok takıyorum kafama ya şey dicem siz kendiniz hep yürüttunuzmu yoksa kendiliğinden mi yürüdü ben çünkü sürekli kollarından tutup yürütüyorum bazen ellerini bırakıp sabit kalmasını fln sağlamaya çalışıyorum bakalım hayırlısı insalalh yürür
kirmizibasliklikiz_ hilalibrahimkartalms yok ben hic yurutmedim ama bizim soyle bir avantajimiz vardi yataklari genis ve kenarlari yuksek surekli ordan tutunup kalktilar yurumeye calistilar
Aezgi hilalibrahimkartalms Benim oğlum 16 aylık yürüdü siz naparsanız yapın kendiliğinden yüriycek kendinden ne zaman emin olursa o zaman yürüyolar
2735 Deletedmom_23 nasıl yürüdü 8 buçuk aylıkken . Yani sizden tutunmadan kendiliğinden basbaya yürüdü mu hakkaten ?
4134 nilufer19 benimkide öyle 15 aylık olucak neredeyse hala yok tutunup kalkıyor ama ellerinden tutup yürütmeye çalışıyorum bir kaç adım atıyor sonra pıt kendini yere bırakıyor 🤦♀️
Lema 18 aya kadar beklenebilir diyor uzmanlar, kimi daha erken kimi daha gec yürüyor 18.ayi gecip de hala yürümüyorsa ozaman belki endiselenebilirsin ama daha kücük annesi merak etme birgün bi bakmissin yürüyor :)
Simaykck Canım bizimki 10 aylıkken koltuklara tutunmaya başladı bizde sürekli babasıyla karşı karşıya geçtik hadi kızım bana gel babana git diye çalıştırma yaptık yürümeye başladı sizde gayret gösterin bir şekilde yürüyecektir
Deletedmom_23 2735 Ondan önce koltuktan tutunarak yürüyordu. 8.5 aylıkkken bağımsız yürümeye başladı. Ben de erken yürümüşüm.
2735 Deletedmom_23 anladım canım benim oğlumda 8 ay 26 günlük peşinde kosamktan yoruldum 😊koltuktan tutunup kalkıyor denge sağlayamıyor ama sürekli düşüyor