MiDo 10 ay 18 günlük bebeğim var ve 6 tane dişi var. İlk dişler göründüğü zaman bakıma başlanması gerektiği söyleniyor ? Ama nasıl olacak ? Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda ve nasıl yapıyorsunuz ? 🥴
Tweetyy MiDo benim bebeğimin henüz disi yok fakat baby banana marka bi dis kasiyicimiz var hem silikon dis fircasi şeklinde, dişleri çıktığı zaman temizliginide sağlayan bi ürün
Laden MiDo kızımın dişleri geç çıktığı için ben direkt parmak fırçayla başladım. Parmak fırçadan sonrada temiz bir mendille siliyordum🌺
Fasulye12 MiDo önce parmak fırçasıyla başladım , 1 yaşına gelince rocs macunundan az az sıkarak fırçaladım, şimdi 20 aylık rocs un fırçasına geçtik . Bende yanında fırçalıyorum bakıyor , macunu eline verince zorluk çıkarmıyor
Doga_sever MiDo ben on aylikken parmak firca ile temisligine basladim. 1 yastan sonra macuna vr killi fircaya gectim.tabi burda macun icerigi cok onemli. Dogal icerikli ve yenilebilir macun tercih etmelisiniz
Fatma_52 Kizimin disleri ilk 10 aylikken cikmaya başladı. 2 sisi varken parmak furcayla basladik. Sonra normal furca aldim onu bana kullandirmiyir kendi de temizleyemiyir. Simdi u sekilli firca deneyecegim
Ball-kizimm MiDo doktorlar ek gıdaya geçtikten sonra dişleri çıkmasa bile temiz bir mendille damaklarını silmeyi öneriyorlar tabi bende daha geçemedim nasıl bir fırça alacağıma karar veremedim. Aklımda 2 marka var biri rocs 6-36 ay arası diş fırçası var bir de jack n jill o kaç aydan başlıyor bilmiyorum canım
Dimitrina_kovaceva MiDo jackn will diş fırçası aldım. İlk dişten itibaren kullanıma uygundur diyor. Onu eline veriyorum kendisi zatwn kaşındıgı icin dişlerini fırçalamış oluyor bir nevi. Henüz 10 aylık. 4 dişi var şuan. Diş fırçasını 2 haftadır kullanıyor. İlk dişi çıktığında parmak fırçasıyla ben fırçalıyordum. Ha bu arada diş macunu yok sadece fırça. Ve tetagil ☺️
Kubrasolmmaz MiDo ben bunu kullandım hep dişleri için hemde çıkarken doğal granül kullanırken fırçalamak çok kolaydı https://ty.gl/vn0shmt1hl
Hndealnathn Her iki çocuğumda da dişleri çıkmadan önce muhakkak her gün 1 gün karbonatlı suyla bir gün sadece suyla parmağıma sargı bezi takip ağız bakımlarını yaptım dış cikardiklarinda 1 yaşında olana kadar parmağa takılan dış fircasiyla dış bakımlarına devam ettim 1byas itibariyle her ikisinde de rocs marka diş fırçasıyla devam ettim 2.5 yaşında olana kadar ikisinede diş macunu kullanmadım daha sonra 28 ay sonrasında yine rocs marka diş macunuyla devam ettim oğluma ama şimdi kızıma 28 aylık olduğunda Jack n Jill kullanicam.cunku rocs diş macunu acildiktan sonra 1 ay Jack n Jill in 6 ay kullanım süresi var
Yaseminsg MiDo ilk olarak nemli bezle silmeye başladım yakunda parmak fıröayaa başlıcam macunla birlikte yaşımıza az kaldııı