Eslemdemr0308 1 aylık bebeğim hiç koynumda uyumadı hep memede uya kaldı kac kere yatarak emzirdim dedim koynumda uyusun yok illa beşikte sallanarak uyuyacak 😞
Linaduygu Eslemdemr0308 kız derdin bu olsun ben bir amuda kalkmadim beni emsin yada uyku zamanı ağlama krizine girmeden uyusun diye her şekil şukulu deniyorum hergun farklı şekilde uyuyor hala düzene sokamadim
Deletedmom_109 Eslemdemr0308 ya bence neyse ki uyumuyor 🤓 Allah korusun bütün bebeklerden uzak etsin ani bebek ölümlerinin sebeplerinden biridir. Nefesiz kalabilir sizin yatağınızdaki örtü yastık burnunu kapatabilir vs.. gün içinde bol bol kucak koynunuzda uyumayı telafi eder bence ☺️
Aajrl12 Eslemdemr0308 Aha benim de bebegim 1 aylık koynumda uyuyor ama beşige bıraktıgım gibi uyanıyor.cıldırcam artık cocuk surekli uyanıyor işimi gucumu yapamıyorum 2 yaşındaki oglumla ilgilenemiyorum
SetenayCo Eslemdemr0308 11 aylık, her gün yalvarıyorum bir kere şu başını omzuma koy diye, daha anne olduğumu anlamadım 🤷🤷🤷
Mavis34 Eslemdemr0308 omzuna yatırıp pis pis yaparak hafiften sırtına vur gaz çıkarırken o şekilde uyumayı seviyorlar genelde
gokkusagitozu Zaten böyle daha iyi, şuan daha yeni alışma sürecimdesiniz tehlikeli böyle yanınızda uyuması.
Ebrumihrimah Eslemdemr0308 en güzeli bırak besigine alışsın sonradan sen zorlanirsin ilk zamanlar birde sürekli uyku hali oluyor Allah korusun en ufak dalgınlık kötü sonuclar dogrurabilir kaç defa çocuğu ezdim diye yataktan fırladım 😂 halbuki besiginde yatiyor 😂 o yüzden hiç yanım da yatirmadim doğdu hemen besige emdi direk beşik şuan 13 aylık kendisi geliyor yanıma yatıyor
birrtutamsevgi Eslemdemr0308 o şekilde uyutmamalısın bence ani bebek ölümleri veya boğulmaları vs olabiliyor. Çocuk dönmeyi öğrenesiye kadar asla birlikte uyutulmamalı. Şeytan işi dalarsınız içiniz geçer çocuğun üzerine kolunuz veya giysiniz dahi gelse çocuk kendini kurtaramaz dikkatli olmak lazım yanınızda uyutmayın asla