Kaaninannesi Bana yardımcı olabilir misiniz 6 ay 8 günlük oğlum 5 Şubat'ta doğdu tahmini doğum 14 Şubat atak haftasindami degilmi öğrenmem mümkün mü.. üç gündür hayattan bezdim resmen uysal çocuğum gitti huysuz aksi aglak biri geldi yerine...
yldznralya Al bendende o kadar 3ay 20günlük bebeğim 3-4gündür değişik bi bebek oldu az kaldı kafayı yememe 😩
Muallimmmm mraslan banada bakar mısın dogması gereken 15 temmuz dogumu 29 mayıs pramatüre erkek bebek
Ferdaa Nerden nasıl bakıyoruz atak haftası hesaplaması için internette var mı ulaşabileceğimiz bir yer
AsilDorukAnnesi Ferdaa Google da tablosu var bebeğinizin doğması gereken tarihten itibaren kaç haftalık olduğunu sayıp bakabilirsiniz
Nilebru mraslan merhaba rica etsem bakabilir misiniz 25 haziran doğum tahmini doğum 29 haziran kız bebek
Keremiko mraslan merhaba rica etsem benim oğluşada bakabilirmisiniz doğması gereken 8 kasım doğduğu tarih 7 ekim şimdiden teşekkür ederim.
Darkrose mraslan merhabalar bizede bakabilir misiniz. 31 mayis dogum tarihi erkek bebek dogmasi gereken tarihte 10 hazirandi