Eloo005 Resmen direniyor direniyor ben hayatımda böyle birşey ilk defa gördümmmmm tam yatırıyorum ağlıyor kalkıyor. Ayağımda zor zor dalıyor tam aralıksız 5 saattir ayağımda sallıyorum saat 2 ve hala direniyor
GamzeninAski Eloo005 10 saattirde bnmki ayni durumda aksam uyutsam uyumuyo uyutmasam uyumuyo 1 gun cok guzel uyuyo 5 gun uyumuyo yoruldum valla buyudukce duzen oturur dediler buyudukce duzen bozuldu bizim bayramdan sonra film koptu resmen
Deletedmom_54 Eloo005 bugün bebişler cıldırmıs bende 12 de zor uyuttum en son 6 da uyanmıştı 4 buçuk aylık
Eloo005 GamzeninAski Aynen öyle 16 aylığız biz sizin ki kaç aylık ne olacak böyle niye bu kadar direniyorlar İnan anlamıyorum duş aldırdım yoğurt yedirdim yok banamısın demiyor
Eloo005 Deletedmom_54 ay allahım ne oluyor böyle anlamadım bugün sabahtan beri uyku gerilemesi ne var bugün anlamadım
Msdmllale 3 ayına bşr hafta kalan oğlumda böyle🤦🏻♀️ Zorla uyutuyorum beşiğine koyuyorum uyanıyor bugün doğru dürüst uyuyamadı bir türlü
GamzeninAski Eloo005 buyuyunce hadi kalk okula gitcen ise gitcen dedgimizde kalkmazlar bunlar buyuyecekte biz nolcaz bilemedm valla kadinlar anneler daha cok yipraniyo diolardi inanmiyodum dogruyms gercekten
Deletedmom_54 Eloo005 oyyy maşallah şimdilik sabırlı gidiyorum ilerde ağlama krize girme olaylarım olabilir Allah yardımcımız olsun