fairytaleofthestars Bebeğinde inmemiş testis olup sonra inen oldu mu indiyse kaçıncı ayında indi? Ameliyat olduysanız ne kadar beklediniz? Oğlumda tek taraflı inmemiş testis var tecrübelerinizi bekliyorum
rosesbabys fairytaleofthestars bende kenarda bekliyim bizimde öyle biri var biri yok bazen ikiside yok . hangi bölünden randevu aldınız acaba
Yagmuurr fairytaleofthestars Rabia_2109 Merhaba hanımlar bizde 3 aylıkken fark ettik hemen çocuk cerrahına gittik 6. Aya kadar bekleyelim inme ihtimali çok azda olda var dedi bekledik 6 aylık oldu 8 aylık oldu 10 aylık oldu hep milim milim düşüyordu aşağı doktor yaşına girdiğinde ameliyat olması gerektiğini netleştirdi 13 aylıkken ameliyat oldu aynı zamanda sünnette yaptırdık narkoz sonrası çok kötüydü sadece Rabbime bin şükür eve gelir gelmez oyunlar oynamaya başladı hiç ameliyat olmamış gibi dinçti 1 haftada topladı hemen şimdi 17 aylık ben artık dokunduğumda hissediyorum bu ay bizimde kontrolümüz var yani kolay bir süreçti 🙏🏻
Mervefe07 fairytaleofthestars merhaba bizde olduk ameliyat sağ testis inmemişti 9 aylıkken oldu karnının içerisindeydi damar boyu kısa dedi doktor tekrar çıkmış salı günü tekrar ameliyat olucaz
Rabia_2109 rosesbabys bizimde vardı çocuk cerrahı bölümünden aldık randevuyu 3 ay daha bekleyelim dedi ama yüzde 90 ameliyat olacak dedi
Rabia_2109 rosesbabys hayır bizde çıkma yoktu vede sadece sol testisti karnına yakın dedi bu aydan sonra nadirde olsa bazen inebiliyormuş benim bebeğim 8 aylık
rosesbabys Rabia_2109 yani çıkmadan kastım yukarı kaçması, bez değiştirirken bakıyorum bazen biri var biri yok o yuzden sordum 🥲
Yagmuurr Rabia_2109 Kartal umut hastanesinde doktorumuzdan çok çok memnun kaldık eğer yakınsanız kesinlikle gitmelisiniz
Mervefe07 fairytaleofthestars şu an 15 aylık süreç zor değil ameliyattan sonraki 3 saat biraz zor oluyor narkozun etkisiyle daha sonra normale dönüyor
dlsclk O ameliyata çok girdim basit bi operasyon tedirgin olmayın insan ister istemez en ufak şeyde korkuyor ama 🥺
fairytaleofthestars dlsclk çok teşekkür ederim yanıtınız için evet bir anne olarak çok tedirginim 39 günlükken kasık fıtığı operasyonu olmuştu bebeğim şimdi de böyle bir durumla karşılaştık yeterki sağlığı yerinde olsun buna da şükür gelip geçer elbette ama annelik işte 🌸