Rmyslymn Kizlar bebeğim 21 günlük ve burnu tikali ara ara hapsirip oksuruyorda ama ateşi yok huzursuzluğu da yok doktor yenidoğan bebeklerde hapsirmak ve oksurmek normal demişti ama burnuda tikandi hasta olabilir mi ?
Elifcik Rmyslymn bizim de burnu tıkalı 12 günlük olduk doktor serum suyu verdi enjektörle burnuna sıkıyorum çok iyi geliyo
Elifblr Rmyslymn canım burnunu mutlaka açmalısın ben yapamadım balgam ciğerlerine indi 4 gün hastanede yattık serum fizyolojik al şırıngayla burnuna sık burun aspiratörüyle de çek temizle rahatlar
Sisi Bnmde bbgim 7 gunluk ilk gunden beri hapsiriyor burnuda tikali. Bugunde gozu capaklanmis bayagi akiyor dr normal demisti tikanlik ile hapsirmasina.
Zeynooos Hapşırma, öksürme, hırıltı bebeğin verdiği refleksler olduğu için ve dış dünyaya alışma zamanında old için normal ama burun tıkanıklığı için doktora danışıp serum fizyolojik damlatıp, burun aspiratörüyle temizleyip rahatlamasını sağlayın ki ciğerleere inmesin. Emmesine çok dikkat edin sürekli emzirin. Meme reddi yapmaya başlarsa direk doktora gidin. Bizim de 15gün önce aynı sorun vardı bu aralar salgın var dedi doktor ve bana bu dediklerimi söyledi. Benim Bebeğim 3aylık. O yüzden sizde bi danışın yapmadan önce.
Elamm 2 günlüğüz bizde burnumuz tıkalı yavrum ağzından veriyor nefesi hastanede iki kere açtırttık ama yeni yeni azaldı kendiliğinden geçer mi üstünü değiştirirken hapşırıyor bayağ 🙁🙁