Smyrna1121 10 ay 10 günlük kızım meme dışında hiçbir şey yemiyor kaşığı uzattığım gibi yüzünü çeviriyor ne yapacağımı şaşırdım aynı durumu yaşayan var mı
Ebrumihrimah Smyrna1121 13 aylıktan bildiriyorum aynı durumdayız yerse de 2-3 tatlı kaşığı çorba içer sonra ağzına asla sürmez ne yolu deniyorum ama banamisin demiyor sürekli emmek istiyor düzeleceğini günü sabırsızlıkla bekliyorum
Cansudkmts Smyrna1121 diş çıkartıyor ola bilir atak haftası ola bilir yemiyorsa pek zorlamayın Kİ daha çok tiksinmesin yemeklerden
Msl- Smyrna1121 9 ay 19 günlük kaşık gördü mü deliriyor ağzına koyduğum an çıkarıyor parmağını ağzına sokup öğrüyor kendi midesini bulandırmaya çalışıyor. Eliyle yiyebileceği yemek yapıyorum onda da 2-3 lokma yiyip yere atmaya başlıyor. 1 haftadır böyle ne yapcapğom bende bilmiyorum
Esra2288 Smyrna1121 9aylık olacak kızım asla ek gıda almıyor kaşık görünce ağlamaya başlıyor hiç ek gıdaya geçtiğimizden beri daha sevdiği hiçbirşey yok yemiyor tek anne sütü oda aZ 9aylık 6 kilo🤦🏻♀️
Smyrna1121 Ebrumihrimah kandırarak yedirmeye çalışıyordum ama bu aralar ona da kanmiyor düzelir inşallah ya stresten ölecem
Minikcivciv27 Ebrumihrimah bizimkide 14 aylık oldu 1 aydır canı isterse yiyor istemezse ne yaparsan yap yemiyor artık zorlamıyor sürekli emmek istiyor
Azme Benim oglumda 13 aylik ve 1,2 haftadır ek gidayi reddediyor iki üç kaşık yeğip kafasını çeviriyor,sadece süt içiyor. Dişleri çıkıyor oyüzdendir diyorum inşallah geçici bi durumdur
Smyrna1121 Azme umarım geçicidir ya yemeklerini değiştiriyorum ama gene bana mısın demiyor kaşıkta ne olduğu hiç umrunda değil
Smyrna1121 Cansudkmts iki aydır nerdeyse aynı kiloda çok hareketli aynı zamanda ek gıdayi da iştahlı yemedi hiç ama bu aralarda ayrı bir reddiyor zorlamak istemiyorum ama öyle olunca da üzülüyorum
Smyrna1121 Msl- öyle olunca çiğneme hareketleri yapiyorum ben yada ham ham diyorum yutkunma sesi çıkarıyorum büyük lokma olunca bizimki de öyle yapıyor eline aldığınin da suyunu çıkarıyor ağzına bir tane anca atıyor
Ebrumihrimah Smyrna1121 2 kaşıktan sonra ona bile kanmiyorlar çok fenalar. Tam 1 yaşına bastığın da hem yemek yemedi hem emmek istemedi sadece su içti 1 hafta boyunca sinirden oturup ağladım artık çizgi filmle yedirmeyi bile denedim.ama yok banamisin demedi dönem dönem huy değişiyor
Defomom Bizde de aynı durumlar 12 aylıgiz yaklaşık bi aydir böyle sadece emmek istiyor ve sütumde artik varla yok arası iki gün önce devam sütü aldım ama onu bile içmedi aç yasiyo resmen
Smyrna1121 Defomom benimde sütüm az biliyorum yetmediğini de ama bizimki de aynı şekilde ne yaptıysam reddediyor
Smyrna1121 Esra2288 sağlıklı olsunlar da kilo önemli değil bizimde nerdeyse bir iki aydır aynı kilo da hem yemiyor hem hareketli gittikçe zayıflıyor sanki ek gıdayi bızde hiç sevmedik hiç iştahlı yediği bir günü hatırlamıyorum
Cansudkmts Smyrna1121 benim kızımda bu ay hiç kilo almadı aşırı hareketli ce aynı sorun bizdede var yani çok zorlamak iyi degil havalar çok sıcak bir yandan suan hersey ola bilir
Ebrumihrimah Minikcivciv27 valla bende artık zorlamiyorum her şeyi denedim olmuyor iyice sogumasin yemekten diye sabırla bekliyorum
Smyrna1121 Ebrumihrimah Minikcivciv27 sütün yettiğine inansam bende salicam da işte kan değerleri düşecek diye korkuyorum zaten sınırdaydi iştahsız bebek zor ya
Smyrna1121 Ebrumihrimah normalde çok sabırlı bir insanım ama ben bile bugün oturdum ağladım üzülüyorum yemeyince bide çevrede niye zayıflamış diye bana sorunca ayrı bir baskı hissediyorum
Ebrumihrimah Smyrna1121 çevrede ki insanlara laf anlatmak zaten insanı ayrı bir yoruyor dibe çekiyor o yüzden kulaklarını onlara tıka İnşallah bebeğinin iştahı yerine gelir 🙏