Nur98 Kizlar bebegimin atesi var ates dusurucu surup verdim ustunde uzun kollu zibini bide citcitli atleti var onuda cikarsammi ilk bebegim ne yapicami sasirdim onun disinda yapabilecegim bise varmi 😞😞
BBusraa Nur98 37 ise korkma canım zaten yükseleceğim varsa yükselmeye devameder o hızlı bir şekilde. Üstündekileri çıkar uzun kollu falan giydirme. Nemli bir bezle eklem yerlerini sil hafiften. Yüzünü yıka düşecek mi bakalım
SahinE Nur98 bence ver ben vermedim kalktığım da 38 oldu verene kadar 38,3 oldu verdikten sonra düştü keşke 37 gördüğümde verseydim dedim ödüm koptu aşıdan oldu ama bizim senin normal mi çıktı Biranda birde kulaktan ölçülen daha sağlıklı
Zeykemk26 Nur98 bızımkı hep 37.1 falan normal bende bıekre var dıye hastaneye bıle goturdum ama bebeklerde normalmıs 37 bana da var gibi gelmıstı ama ölç sureklı hep oyle cıkıyor bosuna cocugumun canını yaktırmıstjm hastanede
seydaac Nur98 dijital olanlar çok sağlıklı ölçüm yapmıyor. 37.5 Üzeri hafif ateş, 38 üzeri ateş sayılıyor endişe etmeyin. İlk aşamada hemen şurup da vermemenizi öneririm.