Myrose 7 aylikken basladi bizde o zaman 4-5 disi vardi. Gogsum kanaya kanaya cok zorladim. Hic tepki vermedim anlatmaya calistim eline isirmasi icin dis kasiyici verdim duşta emzirdim… emzirme danismani arkadasimin anlattigi her seyi yaptim. Ama laf anlayacak cagda degildi anlamadi. Sizin avantajiniz soylediklerinizi anlamasi. Bol bol konusun. Dislerin kasiniyorsa bunu isirabilirsin diye eline dis kasiyici vs verin. Memeden sut icilir, dis kasiyici isirilir diye net bilgiler verin. Tepki vermemek cok zor biliyorum ama o an sakince memeyi agzindan cikarmak (dislerini kitlediyse serce parmaginizi nazikce sokunca acar) anlatmak ve sonra tekrar emzirmeyi denemek. Malesef ben o esigi asamadim ve mutsuz olacagima sagarak veririm dedim. Ancak kosturmaktan 2 saatte bir duzenli sagamadim ve sutum kesildi. Cok zor biliyorum ama simdi cok vicdan azabi cekiyorum keske birakmasaydim diye. Cocuk meme meme diye aglarken isiracak diye vermedim. Bin pismanim. Biraz dayanin ve bu esigi siz asin lutfen cok dua edecegim. Bir kisiye faydam olsa bu konuda o vicdan azabim da azaliyor.