Asiyetr Bebeğim diş çıkarıyo aşırı gözlerini kaşıyo devamlı kızartana kadar ve bazen çapaklanma oluyo bu dişten dolayımıdır yaşayan anneler varmı
Haticemiray Asiyetr benim kızımda diş çıkarıyor gözlerini ovuşturuyor ama internette okudum kulak kaşıntısı yaparmış ama gözü bilmiyorum alakası varmı yokmu
yuksekipek Asiyetr havalar çok sıcak ondan olabilir, toza, günese, rüzgara vs bişey dokunabilir. Bnm kızımda öyleydi. Özellikle aksamları ovalaya kızartırdı yazık. Damla ve krem kullandık bide dışarı cıkarmamaya calıştık zor geçirdik
Asiyetr Esracim gerçekten mi 😢 ay çok kötü oldum ya sagolun görüşünüz için bayram bitiminde hemen gidicem
Haticemiray Seydameva aynen bende uyku diyen tahmin ediyorum da elini ağzına sokmaktan ağlamaktan uyuyamıyor ki ağlamasın diye yapmadığım maymmunluk kalmadı
Haticemiray Seydameva 4 ay 20 günlük bi hafta oldu dişi çıkalı yanındaki de geliyor sanırım şişmiş kuduruyor durmadan 😂 erken çıkardı ne kadar sürer ki çıkması
Seydameva Haticemiray 3 yaşa kadar devam ediyormuş hemen hemen bu olaylar her diş bir ömür biri bir ayda çıkıyor biri bir günde Allah hepimize yardım etsin 😂😂