Kızlar kalça çıkıklığı kontrolü ne zaman yapılıyo 2 ayı bitirip 3. Aydan gün alınca mı yoksa 3 ayı bitirip 4. Aydan gün alınca mı ? Onu tam olarak anlamadım. Yani şimdi kızım 28 de 3 aylık olacak ozaman mı bir sonraki ay mı ? Bu ay hesaplamaları çok kafamı karıştırıyor 😊
OlgaArslan 1 aylıkken yaptırdık biz , 6 aylık olana kadar yaptırmak lazım diyorlar erken teşhis önemli olduğu için 👍🏻
OlgaArslan biz de ilk sağlık ocağına gittiğimizde 2. Ayda yaptıracaksınız demişti doktor bir de sevk kağıdı gibi bişey vermişti 2 aylık olunca gidip yaptırdık.
KaraKedi
aasenamerve
melissrn 1 aylıkken bize de yapıldı 3 aylıkken yine yapılacak dedi doktorumuz ama 3 ayı bitirince mi 3 ayın içinde mi onu bilmiyorum kimisi bitirince kimisi bitirmeyince diyo o yüzden bilemedim
1.ayında çağırdı doktorumuz bizi 21 günlüğüz şimdi👍🏻
melissrn direk mint yeşilini alırdım..
OlgaArslan içiniz rahat etsin 3. Ayın içinde gidin madem. Erken derlerse 3. Ay bitince yine gidersiniz 😊
45 gunlukken yaptırdık biz
Nasıl yapılıyor kızlar
Mdndncztrk Önce bebişi yan yatırıyorlar. Yukarıda kalan kalça kısmına jel sürüp cihazı üzerinde gezdirerek ekranda kontrol ediyorlar. Sonra diğer tarafına yan yatırıp aynısını tekrarlıyorlar. Bu kadar..
Bize 45 günlük olunca yaptırmalısınız dediler. Ama biz şehir değişikliği nedeniyle 30 günlükken yaptırdık. Doktorumuz yaptırabilirsiniz sorun olmaz demişti. Şimdi 4. Ayına girdik. Yeniden yaptırmak gerekir mi bilmiyorum açıkçası.
AlpBebek bizde 1 aylıkken yaptırdık fakat 3 aylıkken tekrar yapılacak dediler bende şehir değişikliği yaptığım için bilemedim tam ne zaman gidebilirim diye
AlpBebek teşekkür ederim ayrıca ben işitme testine de hala yaptıramadım bebeğim durmuyor kızlar bugün bi aylık olduk 😕 kulağından çok huylanıyor uyuyorken uyanıyor emerken elleri sabit durmuyor siz nasıl yaptırdınız
Mdndncztrk onda bişey yok basit bi işlem çok kısa sürüyor yaptır bence bi an önce 🙋🏻♀️
Mdndncztrk bizde perşembe günü yaptırdık 2 ay 16 günlüktü emzirin uyutun getirin demişlerdi öyle yaptık çok şükür testi geçti kızım 🙏
aasenamerve olmadı öyle yaparım teşekkürler 😊
KaraKedi sabit durmuyor ki iki kez gittik yapamadılar 🤐
KaraKedi devlet hastaneleri yapıyor mu acaba
Mdndncztrk hıımmm ozaman uyuduğu bi zamanı kolla uyansa bile uyku mahmuru o ara biter diye düşünüyorum
Mdndncztrkr4731 rica ederim
Teşekkür ederim kızlar ☺️
Mdndncztrk özel hastane