minikordek Sedaaag kararsızdım düşünme aşamasındaydım alerji yapıyor diye okuduğum için tereddütteydim araya zaman girdi kaldı öyle falan derken bi acaba yaptırsa mıydım zamanı geçti mi ki derken bi tanıdığımla konuştum gereksiz geldi yaptırmadım çok pişman oldum çocuğum hastanede yattı günlerce mahvolduk keşke yaptırsaydım dedi öyle olunca can havliyle son gününde yakalayıp yaptırdık bugün. Sonradan vicdan azabı çekeriz diye korktum. Bu ara da yine salgın varmış sanırım iyice korktum yaptırdım. Umarım yan etki yaşamayız.
Gizmomel Kuzenimin kızı var 3 hafta çekti , yaptırmamış ve çok zorlandılar yemek yemedi direnci düştü . İmkanınız varsa yaptırın. Onu gördükten sonra hiç beklemeden yaptırdım. Tam 3 aya denk gelmişti bizimki
Pelinnnn7 minikordek bizde sorduk eczaneye bizede 750 dediler hastanelerden alınabiliyorsa bizde öyle yapalım çok saolun 😍
minikordek Lilyumm valla ben de bilmiyordum özel hastane gittiğimiz yer bizden mi alacaksınız eczaneden mi diye sordu sekreter öyle olunca fiyat alalım dedik aldık eczaneden de sorduk hastane daha makul fiyat verince ordan aldık ama eczane hastanenin verdiği fiyata hastanedeki sekreter eczacının verdiği fiyata şaşırdı öyle bir kaos oldu noldu anlamadım ben de😀ama eczaneler hep 750 dedi muhtemelen hastane de o fiyata çeker yakındır😀siz yine de sorarsınız gittiğiniz yere özelse. @Pelinnnn7