Arkadaşlar öncelikle bunu yazma sebebim ben çok çaresiz kalmıştım benim gibi birisi varsa belki ışık olur diye yazıyorum.oğlum 21 aylık 12 aylıktan itibaren mamasını değiştirmemiz gerekti ve herşey ozaman başlamıştı aslında ama biz yeni besinler deniyoruz alerjisi var demekki diye o sıra bi mamadan olduğunu anlayamadık oğlumda yeme problemi mama ya kadar hiç bir sıkıntımız yoktu kulak arkası alerji diz kapağının arka bağlantılarında alerji baş yediriyordun dokunuyordu ceviz yediriyiyordum dokunuyordu ve bunları hep azar azar ara sıra deneyerek keşfettim 2 ay önce bağışıklığının çok düşük olduğunu söyledi doktorumuz ve bizi immünoloji doktoruna yönlendirdi kötü bir hastalıktan şüphelenildi allaha şükür hiç birşey çıkmadı çölyakmı dediler tahlil yapıldı oda değil allaha şükür ama içimdeki ben hep bunun mamadan olduğundan emin konuşuyordu ama doktorlarımıza mamadan olma ihtimali Varmıdır diye sorduğumda hep hiç sanmıyoruz dediler 3 yaşını bekliyip deri testi yapılacağı söylendi 2 yaşına kadar mutlaka kullanması gerekiyor mamayı dediler fakat ben dayanamayıp içim rahat etmesede mamayı kesme kararı aldım ve 1 haftada kestik mamayı ve oğlumun şuan iştahıda açıldı bal veriyorum ceviz veriyorumona dokunan herşeyi mamayı tam olarak kestikten hemen sonra başladım ve sonuç hiç biri dokunmuyor şuan bu benim yaşadığım bir deneyim herkeste aynı durum söz konusu elbette değildir ama içinizden gelen neyse ona çok yoğunlaşın çünkü anneler hisseder sağlıkla kalın 🙏🙏🙏🙏🥰