abidininannesi valla canım her şeyi denedim benimkide 3 ay anca emdi. Danışandan tut bitki çaylarına damlalarına kadar denemediğim şey kalmadı. Kimi bebek yeniden emmeye devam ediyor kimisi emmiyor benimki emmeyenlerdendi maalesef. 2-3 ay ağlaya ağlaya denedim ama olmadı. Psikolojim bozuldu kendimi yetersiz hissettim bebeğim büyümicek vitaminsiz kalıcak vs diye düşündüm hep. Sonra eşim aldı karşısına konuştu. Bu çocuğu veren Allah, sana sütü veren Allah, bize nasibimizi veren kim Allah. Bu çocuğun sütünü verende kesende Allah. Sen kendinide yırtsan bunun nasibi neyse onu yiyecek onu içecek sen değiştiremezsin boşuna kendini üzme çocuğa da negatif enerji geçirme dedi. Kabullenmem zor oldu ama haklıydı 3,5 aydır sadece mamayla besleniyor bi aydır tadımlar ek gıdalar derken maşallahı var gayet boyuda kilosuda olması gerektiği gibi. Bunu yazmamdaki mesele seni karamsarlığa sürüklemek değil yanlış anlama, inşallah düzelir inşallah emer tabiki ama oldu ki emmedi asla üzülme benim yaptığımı sen kendine yapma. Onun nasibi neyse Allah ona onu verir. Senden daha iyi bakar ona. Belki böylesi daha hayırlıdır. Emin ol kafaya taktıkça daha da zorlaşıyor her şey. Şuan gayet mutluyum oğlumda mutlu sağlıklı. Hayatımızdaki tek sorun çevredeki boş konuşanlar emmiyo mu niye emmiyo denemedin mi bilmem ne zırvalayanlar. Biz çocuğumuzu herkesten daha çok düşünüyoruz bunu da kimseye kanıtlama gibi bi derdimiz yok. Sendw böyle düşün ve sadece bebeğine sarıl emin ol herşey zamanla geçecek 🥰🥰