Emmb12 Kızlar 5 aylık kızım aşırı derecede terliyo nedenini bilen varmı veya aynı durumu yaşayan yaz ,sıcak demeyin her zaman bu halde kafama takıldı bi uyuyo uyanınca yastığı sırılsıklam, emzirene kadar yine aynı şekilde
asaf-ask Emmb12 biz 9 buçuk aylık olduk hala öyle hep su içinde özellikle sadece kafası öyle. Aşırı hareketli bi bebek, biraz da tombik 🥰 doktora geçen hafta sordum daha hem tombiş olduğu İçin hem de hareketli olduğu İçin vücut uyusada o toksinleri atarmış vücuttan çok normalmiş 😍
Liya00 Emmb12 benim kızımda 3 aylık aynı şekilde ve klimalı oda da emdiğinde ve ağladığında özellikle aşırı terliyor kafası oda serin olmasına rağmen
Deletedmom381 Emmb12 ayni canim havalardan ne yazikki, bayram tatiline Malatya’ya geldik 39 derece amma nem yok; hiç terlemedi. Tamamen hava ve nem ile alakalı .
Emmb12 asaf-ask aa aynı biz öyleyiz böyle dakka yerinde durmuyo herşeye atılmaya çalışıyor ter kan içinde kalıyo🤩
Zoey8 Benim bebeğimde 4 buçuk aylık şu terlemeye bi çare bulamadım kafası emerken uyurken su içinde sırtı kuru ama kafası terliyor ayaklarıda terliyor Niye bu kadr terliyor bu çoçuk diye düşünüp duruyorum bebişlerimiz hasta olmasalar bari 🥴
Emmb12 Deletedmom381 ay bizde ankaradayiz bizimkine de tam tersi oluyo galiba Bursa ya gitmiştik hiç terlemiyo du onun yerine ben sırılsıklam oluyodm😁😁
Alpismom Emmb12 canım oğlum 3 aylık olacak çocuk emerken mama yerken şap şap damlıyor ter yüzünden ense kafası saçlardan dolayı tüm vücut terliyor inanılmaz şekilde
Zoey8 Kızlar doktora götürdüm bişey çıkmadı ama sonrasında ateşlendi salgın varmış çoçuklarınızı temas ettirmeyin kimseyle mümkünse hastaneler çoçuk kaynıyor hepsi ateşli yavrucaklar perişan biz perişan 😢 öksürük balgam kusma ateş ishal hepsi var bu salgında ertelemeyin bişeyi doktora gösterin hemen burdan tüm anneleride uyarmak istedim (yalova izmit full bu salgından ibaret bilin istedim )