Sevo 2 gündür 4 ay 20 günlük bebeğime vegaferon veriyorum. Normalde pek ağlamayan çocuk gece ağlayarak uyandı ve kaka yaptı sonunda. Kakada kırmızımsı nokta nokta ilaç kalıntıları vardı ve kötü kokuyordu. Bu ciddi bir yan etki mi arkadaşlar? Sizce kullanmaya devam etmeli miyim?
Duru2018 Sevo canım bende vegaferon kullanıyorum şuan 8 aylığız kakası hep yeşil kokulu doktor normal dedi kan damlası kabızda ve yapar dedi korkma doktoruna yine bi danış tabi
hasansmom Sevo biz de yeni dört aylık olduk aynı şey bizde de oldu.. ne yaptınız acaba doktora sordunuz mu?
ArasinnAnnesi Sevo canım biz sidefer alıyoruz eczaneden 65 tl ye çok memnunum hiç bir sıkıntı yaratmıyor çocukta.
Esma__belinay Sevo benimkinede aynı sorun oldu çok korktum çok fazlayli kan gibi nokta nokta yarın hastaneye goturcem
Sevo Duru2018 renk ve kokusu önemli değil de canım benek benek kırmızılıklar var. Sizin de öyle oluyor muydu
Alaraaa Berenim nasıl yanı ebe saglık ocagındakı kılosuna gore verıceksın dedı sen yanlıs anlamıssın bence
EsraUlurak Bizede verdiler kullanmıyorum paraben içeriyor ve kan testi yapılmadan verildi durduk yere ilaç vermiyorum
Sevo hasansmom doktora gitmedim. İlk başlarda oldu . Şu an çok yok. 3 haftadır kullanıyoruz. Arada oluyo. Çok önemli bir şey değilmiş. ☺️
Sevo ArasinnAnnesi canım senin dediğin sidefer damla mıydı? 4-6 yaş çocuklar için diyo.bi sıkıntı olur muki?
ArasinnAnnesi Sevo canım damla gibi ama karışım şeklinde ufak bir şisesi var goole ye yaz çıkar canım ben kaç aydır kullanıyorum canım hiç te zararı olmadi
Sevo ArasinnAnnesi Tamm canım aldık kullanacağız inşallah bu kabızlık yapmaz çok teşekkür ederim ☺️ ❣️
ArasinnAnnesi Sevo rica ederim canım kabızlık falan yapmaz için rahat olsun en iyi kan ilacı bu hem tadı da çok güzel 😉
Verabahar Benim cocugumun kabizlik problemi vardi daha beter oldu ondan soyledim tabi her cocuk ayni degil.
ArasinnAnnesi Sevo direk canım benim oglum 7 kilo 10 damla veriyorum zaten su gibi birşey var onun içine bide toz karışım var ikisini karıştırıp bitene kadar öyle veriyosun ama her vermende dalla