AgentMom balliborekkk bu akşam bizim kafedeyiz. Hamburger kola. Peşinden oğlumun doğum gününü kutlayacağız.
aylizinannesiii balliborekkk biber dolması tavuk suyu çorba Yoğurt salata Şekerpare Annem kovit olduğu için bol limonlu yiyecekler hazırlayıp bırakıyorum kapısına 😥
Elasmom06 Birazdan yapıcam 🌸 karışık kızartma( patates patlıcan kapya biber sivri biber) üzerine sarımsaklı yoğurt yanına da çıtır çıtır ekmek ve şalgam suyu
Deletedmom_22 balliborekkk Tavuk haşlama , ne zamandır yapmıyordum özlemişim ve Bide yağlama yaptım 😆 yağlama sonradan aklıma geldi , kıyma almıştım son tarihi gelmeye az kalmış , o yüzden onu da yapıyım gitsin dedim öyle oldu 🥲
aylizinannesiii Zahide97 amin inşallah bize geçmeden çabucak atlatır annemde bebeğimle ben odadayiz ,🥲
Bebegim_28 balliborekkk 20 gündür kayınvalidemdeyim hiç yemek yapımıyorum😁1 ay daha burdayız 1 ay daha temizlik yemek derdim yok💃💃
balliborekkk Kbrbisi28 yaaa Maşallah size hiç yemek nasip olmadı deniycem cesaret edip kokoreç severim ama Onuda denerim birgün inşallah 🤦🏻♀️
Kbrbisi28 balliborekkk ya evde yapinca pisesiye kadar illaki kokusu oluyor ama pistikten sonra o koku kalmiyor yerkende iskembenin pirincle doldurulmusunu dusunun oyle yani :) tesekkurler ❤️🌼