assd15 Merhaba hanımlar o kadar çok otel var ki kafam karıştı gidenler vardır diye buraya yazayım dedim çocuk için güzel ama aynı zamanda yemekleri odaları vs güzel bi otel arayışındayız i.Var mı önerisi olan😇
Sedaaksyy assd15 vikingen infinity 15 gün önce gittik muhteşemdi yemekler efsaneydi havuzu çok güzel deniz cam gibi sneak barlar süper kumpir kebaplar efsane
Deletedmom_41 assd15 Meridia beach ben muhafazakar iken gitmistim el degistirdi arkadasima tavsiye ettim o suanki haliyle deneyimledi cok begenmisti
arasin_annesii assd15 Corendon Playa Kemer. Kemer beldibinde denize sıfır bi otel canım 3 yıl önce gittik çok beğendik çok güzeldi tavsiye ederim
Sedaaksyy assd15 harikaydı tek kelimeyle herkes aileydi genelde , havuzlar tertemizdi , deniz berrakti mis gibiydi , deniz kenarında ve havuz kenarındaki barlar efsane lezzetliydi yemekhanede ki yemekler çok çok iyiydi özellikle et yemekleri
Eksilimon assd15 Antalya manavgatta yaşıyorum Kamelya collection otel pasta şefiyim eski çalıştığım otel fiyatları yüksektir bilemiyorum ne kadar ama tek geçerim tertemiz mis gbi tatil yaparsınız 💃🏻