BalAnne1 Oğlum oğlen uykularini reddetmeye basladi uyusa da cok gece uyuyor 5 6 gibi gece de uyumuyor haliyle ve cok yaramazlasti boyle olanlar varmi neler yapiyosunuz
Nesli06 BalAnne1 allahım bu 2 yaş sendromundan o kadar tırsıyorum ki. 18 aylık suan benimkisi anamdan emdiğim süt burnumdan geldi 1 aydır. Emin adımlarla 2 yaşa doğru yaklaşıyoruz ya Allah 🤣🤣
Prens_annesi2_5_20 BalAnne1 2 yaş 3 aylık olucak son zamanlarda çok fena tozuttu sıpa çıplıklar bağır alar hak getire siniri başka oo çok fena hallerdeyim
kenankaan BalAnne1 evet biz de yaşıyoruz, bi de kardeşi oldu iyice azıttı, annem ve kaynanam geliyor bana yatılı, onlar geceliyorlar bizimkiyle. Ben de küçüğü emziriyorum çünkü sık sık.
Sinemisssss 19 aylık son 2 haftadır delirmiş durumda en kötüsü de bir bana huysuz aksi apartman ayağa kalkıyor her uyku öncesi
-Papatyam- BalAnne1 bugün tam 2 yaşına bastı ve son zamanlarda uykusu beni o kadar zorluyor ki normalde uykusu gelince yastığa aldır eline bana e e der uyuturum onu son zamanlarda uykusu gelince yine ee ee diyor ayağıma koyup sallıyorum en aşağı 2 saat ya da 3 saat sallıyorum uyuyor 5 dakika bir anda bir bakıyorum çocuk oturuyor bana bakıyor tam yine dalıyor bir bakıyorum kalkıp arabasını eline alıyor böyle o kadar garipleşti ki anlam veremiyorum yani uykuya Dalan bir çocuk bir anda nasıl kalkıp oturur oyun oynar tekrar uyumaya çalışıyor ve sabaha karşı 5 gibi 5.30 gibi kalkiyor anlamadığım bir şekilde mızmızlanıyor dolabı açtıriyor eline ne veriyorsam kabul etmiyor ağlıyor uyuyalım desem yerde sürüklüyor kendini geçer inşallah ya
yavrukussss BalAnne1 bizim uyku düzeni yeni duzeldi 20 aylik bagiriyor yaoma dedigimizi yaoiyor her sey onun olsun istiyor ve her seyi kendi yapmak istiyor
-Papatyam- BalAnne1 gün içinde de beni çok yorduğu oluyor mesela bir şeye taktı mı o olacak diye diretiyor çok güzel dille anlattım ama baktım yok çocuk anlamıyor artık kesin bir dille reddediyorum mesela bir şey ille de olacak diye diretiyorsa onu kendi haline bırakırım hayır o şey olmayacak her dediğin olamaz deyip bırakıyorum biraz ağlayıp vazgeçip yanıma gelip sarılıyor ama eğer dediğini yaparsan bu sefer ondan memnuniyetsiz olup gelip sürekli beni bir şeyler yaptırmaya zorluyor yani gözlemlediğim kadarıyla biraz kendi haline bırakmak lazım mesela kırmızı arabasını istiyor eline veriyorum ağlıyor istemiyor yanına koyarım sen bilirsin Aras istersen al istersen alma deyip yanından gidiyorum sonra bir bakıyorum peşimden kendisi geliyor biraz ağlar gelir zamanla geçecektir inşallah
birfincantuzruhu BalAnne1 21 aylık olacak bambaşka bir cocuk oldu herseye ağlıyor dediğimi yapmıyor inat ediyor kızamıyorum dişlerimi sıkmaktan dökülecek artık 😢 uyku zaten bu zamana kadar görmedik çok etkilemedi yani 😂