eses2929 25 günlük bebeğimle tatil planı yaptık fakat bir yandan hava değişikliğinden bir şey olur mu diye düşünüyorum. Çok arada kaldık. O zamanlar tatile giden var mı bi sıkıntı yaşadınız mı
BirVeraAnnesi35 eses2929 çok küçükmüş daha maşallah🧿 ama bende bilemedim yani tabi zorlukları olabilir ama olmayadabilir bunu yaşamadan bilmek mümkün değil. Çocukların neye nasıl tepki vereceği bilinmiyor ben 8 aylıkken gitmiştim kızım ilk olarak zorluk yaşamadım ama sizinki baya küçükmüş
Noname21 eses2929 ay küçükmüş cesaret edemezdim herhalde. Sicaklardan dolayı zaten denize de sokamazsiniz.
MotherOfAlmila eses2929 Cok giden var neden olmasin ki.. Bebeginizi golgelikte beziyle rahat bir sekilde yatirabilirsiniz. Ben 1 ayliktan beridir denizlerdeyim. Tatil bolgesindeyiz zaten. Herkes getiriyor cocuklarini.
Wanderlust eses2929 tatil bolgesinde yasadiginizi dusunun tabi ki gidilebilir siz gereken onlemi alirsaniz hicbirsey olmaz iyi tatiller🌸
eses2929 BirVeraAnnesi35 Noname21 MotherOfAlmila Wanderlust vildanamine Kendi annem babamda olacağı için aslında cesaret ediyorum yoksa kesinlikle gidemezdim. İzinlerimiz bu haftaya denk geliyor. Hava değişiminden bir şey olur mu diye de düşündük ama bilemedik
vildanamine Bence bir 40′nın çıkmasını bekleyin çok küçükmüş bebeğinize yazık olur,benim bir akrabam 2 yaşından sonra görürdü hem çocuğunuz da anlar tatilin nedemek olduğunu bence gitmeyin yani benim fikrim çünkü çok küçükmüş 🤗
vildanamine Evet hava değişimleri etkiliyor muhakkak yaz yerleri sıcak oluyor sonra geri eve dönünce çocuklar üşütüp hasta olabiliyor