Nilay01 Kızlar 25 gunluk bebegım sütüm az mama takvıyesı yapıyorum sütümü nasıl coğaltabılırım emzirmekten asla vazgeçmedim süt de az olsa emzırıyorum önerdıgınız bir cay varmı bana alayım kullanayım
Eminecak Nilay01 kimyonlu su, ev yapimi meyve suyu, petibor bisküvi de duymustum, bulgur pilavi falan da deniyor ama bende cok gaz yapıyor, bir de surekli emzirmeye çalış emzirdikce artacak emmese bile sağ
Fatmanurdmn Ben eczaneden humana anne sütü arttırıcı çay aldım günde iki kez içiyorum yanında kuru incir ceviz dut hurma vs.tüketiyorum ve bestlak damla aldım trendyoldan onun da etkisi çok ve 2,5lt su tüketiyorum bebeğim 22 günlük sadece anne sütü veriyorum
Nilay01 Eminecak sağıyorum da emzırıyorum da ama yetmıyo ve saat bası aglıyo ama ıyı doyduğunda 2 saat uyuyor
Eminecak Nilay01 kilosu nasil ? Çok küçük sana yakin olmak istiyordur sadece aç olduğu için yaptığını düşünme. Benimki de 22 günlük bazen yarim saat olmadan meme istiyor tekrar.
Nilay01 Eminecak benım erken dogdu bebegım doğduğu günden bu yana 600 gr almıs az almıs dedı ebe 1 kılo alması gerekır dedi
Anneliqueen Nilay01 bestlak anne sütü arttırıcı Damla Humana rezene çayı Sütü sağmak Yeşil incir yemek Bulgur pilavı yemek Hoşaf içmek Her emzirmeden önce ve sonra mutlaka su içmek İyi dinlenmek Stres olmamak rahat olmak Çocuktan bazen biraz uzaklaşmak mola vermek Ten teması
HasanEralp Nilay01 Canım benimde bebitom 2 ay 12 günlük💙🧿 sana sadece şunu söyleyeyim benimde sütüm yoktu ve yemediğim, içmediğim, denemediğim hiçbir şey kalmadı ama yine olmuyor. Yani Rabbim nasip ederse oluyor etmezse ne yapsanda olmuyor. Mama vermeyi kesme
1ipeknisa Nilay01 bol bol emzir ve bol bol su iç kahvaltıda dereotu ye bulgur pilavı hibiskus çayı keşkek soğan söğüş, rezene çayı aklıma ilk olarak bunlar geldi ama ilk dogumsa 1 ay beklemen gerekiyo dolu dolu süt gelmesi için