KahveliVera Bu akşam şöyle eşime özel bir masa hazirlamak istiyoruuum ama fikirleriniz bekliyorum 🥴 Dün gece önemli bir konuyu cok fazla anlayışla karşıladı ve sürekli yorgun bitkin uykulu geliyor bende on sevindirmek istiyorum Perdelerime led ışık takacağım Mum şamdan olucak sofrada Menüde ortaya biber dolması Meze olarak havuç salatası var başka ne yapsam acil öneri atın üzerime 😵😵
midekoruyucu KahveliVera ben niye romantik olamıyorum ya, aklıma yaprak sarma kuru fasulyeden başka bişey gelmiyo 😂 bi de soğan 😂
BuseBlt KahveliVera ben doğum gününde yapmıştım. Sevdiği şekilde et, pilav, salata, mezeler ☺️ o zamanlar çalışıyordum tabi bunları yapabilmistim fikir olur belki
Leylaa_ KahveliVera Bunlari yapmak için karşı tarafında anlaması gerek . Eşime yapsam yanı romantik olmadığı için normal karşılar . Boşuna yorulmaya gerek diyorum kendime . Size iyi eğlenceler 💜
KahveliVera midekoruyucu bende öyleyim emin ol kocam şok geçirecek 🤣🤣🤣🤣 Hatun ölüyor muyum der kesin bide adam odun olunca 😂😂
KahveliVera Leylaa_ ahahha eşim ne diyecek ki ne gerek vardı boşuna mı diyecek 😂😂 Hangi erkeğin hoşuna gitmez ki eşinin ona özel hazırlamasını ? Sizin esiniz öyleyse herkesi öyle zannediyor olmanız normal 😊
KahveliVera Leylaa_ kız ben bu yazını yanlış anlamışım ya denk geldim sandım eşin romantik değil boşuna yaparsın yazdın sandim yaa canım çok çok çok özür dilerim 🥺❤
midekoruyucu KahveliVera ben de geçen eşime yemek hazırlayamadım menemen yaptım dedim, olsun yeriz dedi, tencereden fellah köftesini çıkardım koydum tabağına, dünyalar onun oldu sanki 😂 tam sürpriz oldu 😂 bizde romantiklik bu kadar 😂
KahveliVera midekoruyucu aradığım şey buydu 🤣🤣🤣 Ya aslında hiç anlamam böyle şeylerden bir haftadır sürekli yorgun halsiz geliyor yildonumumuzde yer ayirtacaktim sürpriz yapacaktım arabayi sattık gidemedik 😂 Hepte klasik şeyler hazırlıyorum biraz değişiklik iyi olur belki dedim tabi anlarsa 🤣🤣
midekoruyucu KahveliVera anlar anlar 😁😁😁 hayatta herşey biz insanlar için, ufak şeylerle de mutlu olabilmek lazım ♥️
KahveliVera Minkpndam sorma yaa yanlış anladım ah mal kafam alkol kullanmıyoruz bu arada no no no haram haram 😂😂
KahveliVera midekoruyucu biz sevgili miyiz aşkım dedi 🤣🤣 Ama yemekte baya bi konuştuk iş konusu vs. İyi geldi ona konuşmak 🤣🤣