CansuZeynep Bebeğim dört aylık sadece anne sütü alıyor hep hardal sarısı şeklinde kakasını yapardı ama şimdi son bi kaç gündür kakası koyu yeşil benzetmek gerekirse ıslatılmış kına gibi yapıyor acaba neden kendini üşütmüş olabilir mi ?
mrveaydgdu CansuZeynep kakasını yeşil yapmasının birçok nedeni var sadece üşütmek değil. Sizin yediğiniz yeşil yiyeceklerden dolayı da yeşil yapar kakasını yeşillikler yeşil fasulye yaprak sarma gibi. Birde anne sütüyle besleniyorsa ön sütü çok emmiştir ondandır. Benim bebeğim 2 gün üst üste yeşil yapmıştı bende üşütmüş diye düşündüm meğer yeşil üzümdenmiş onu yemeyi bırakınca normale döndü.
CansuZeynep Bugünde denize soktum acaba üşüttü mü diye düşünüyorum cok kısaydı hemen çıkardım giyindirdim ama 🤦🏻♀️ Offf ne yapcam 😢
CansuZeynep Deletedmom_9857 kopkoyu zaten rengi ıslatılmış kına gibi ama. Bi kaç gündür böyle zaten bugün kakasını üçüncü gün yaptı
sevda49 CansuZeynep usutme ile alakasi yok dedi dr benim bebegim yaklasik 15 gundur yesil kaka yapiyor dediginiz gb kina rengi disten dedi:( olabilir mi ben hep mi usutuyorum yoksa ama hep kisa kollu tuluk altina ince paantolon arada serinlige gore yelek giydiririm nasil ustecegm ki😣
Embish Deletedmom_9857 bnm bebegimde 4atlik kakasinda beyaz peynirimsi parcaciklar var sade anne sutu aliyor normal mi aaceba
Gg5subat Embish evet normal anne sutundeki yağlar onlar hatta olması daha iyi sütunüzün yağlı olması bebeğe yarar kilo aldırır
Ynctlgtmn CansuZeynep benmkide yeşil kaka yapiyor doktorum yediklerimden oldugunu normal olduğunu söyledi