Trkcnnnn Kızlar bu Demir ilacını daha önce kullanan var mı memnun musunuz ? Bebeğim 5 aylık alerjik bir bebek bu ilacı kullanıcam 6 kilo kaç damla vermem gerekiyor bir de sabah mı veriyim akşam mı ? Kabızlık karın agrısı falan yapmaz değil mi
Doga0812 Trkcnnnn benim doktorum keçiboynuzu ozu kullan demişti onu kullanıyorum demir ilacı kullanmıyorum ama alacak olur isen ocean al demişti bu markanın d vitaminini kullanıyoruz bir sknti yasamadik
oglumubeklerken Trkcnnnn bebeğim 7 aylık 5 aylıktan beri onu kullanıyoruz. Sabahları veriyorum ben 1 ml demişti doktorumuz. İlk kullanmaya başladığımız zamanlar sanki biraz karın ağrısı kabızlık yapmıştı bende bi kaç gün ara vermiştim sonra vermeye devam ettim ve bi sorun yaşamadık
YavuzAnnesi Trkcnnnn ben kullanıyorum kilo başına 1 damla şeklinde biliyorum. Ancak kabızlık yaşadık. Bunun için de doktor yarısını sabah yarısını akşam ver dedi ve 1 çay kaşığı zeytinyağı içirebilirsin kabızlık için dedi
Trkcnnnn Bebikobilge kuzum o damlalık varya onu ilacın kendi kapağını çıkarıp onu taktım damlattıktan sonra tekrar kendi kapağını mı takıcam yoksa o damlalık olan kapakla kapatsam olur mu
findiginannesi_ Doga0812 Canım bende alcam da ocean d vitaminini aklım karıştı fotoğraf atabilir misin acaba
Alyehus Biz newvit kullanılıyoruz tadı kötü bu sebepten microfer ya da sidefer kullan içeriği temiz bebekler reddetmez demişti kilo başı 1 damla ☺️
Bebegimm1 Trkcnnnn doktorum kilosuna gore veriliyor demisti gunde 1 kez. 6 kiloysa 6 damla.yan etki hic yasamadik baya sevmisti tadini falan
Bebikobilge Trkcnnnn damlalik olan takılı dursun değiştirince ilacın değdiği yer hava alır başka biseye değerse pislenir yikama yapılmaz
Pediatrihemsiresianne Trkcnnnn kg kadar vermeniz gerekir 6 damla. Ben bestironla başladım doktoruma sorarak herhangi bi yan etki görmedim kan değerleri de iyi geldi gelmeseydi oceana geçecektim☺️
Pediatrihemsiresianne Trkcnnnn kabızlık yaparsa zaten bebeğinize yaramıyor demektir değiştirmeniz gerekir. Açken verin 1 saat sonra besleyebilirsiniz en iyi o şekilde emiliyor
Denizzz88 Trkcnnnn kilo başına 1 damla olarak veriliyor benim bebeğim 10 kilo 10 damla veriyordum ama 1 yaş kan tahlilinde demiri düşük çıktı damla sayısını arttırdı doktor. Kabızlık bizde yapmadı fakat her verdikten sonra biraz su içiriyorum dişlerin rengini değiştiriyormuş çünkü ağzında kalmasın temizlensin diye su veriyorum
Hndealnathn Doktorunuzun tavsiyesi üzerine başladık kilosuna göre verdim mümkünse sabah aç karnına olsun demişti doktorumuz kilo başına 1 damla şeklinde kullandım hiçbir sorun olmadı kizimda