mucizem3006 Hanımlar çıldırıcam artık evde heryerde karınca ilaç sıkıp durduruyordum geldikleri yeri bulup,iki gündür bulaşık makinemin içini basıyorlar nerden geliyorlar bi fikrim yok çıldırıcam, ne yapsam gelmezler öneriniz varmı
Duyulurum mucizem3006 yerlerini bulun silikonla doldurun başka türlü kurtulmak zor. Bir de eczanelerde karınca tebeşiri var o da çok etkili oluyor. Terk ediyorlar kullanınca
Annebusra25 mucizem3006 ben yerleri silerken viladamin suyuna sirke ve bolca limon sıkıp sildim ise yaradı bir deneyin hem bebekli evlerde en zararsız bu yöntem
Ysalvatore mucizem3006 bahçeli evim var karıncadan çok çeken biri olarak size bayerin blattanex diye pembe toz ilacı var onu önerim dökün yarım saat içinde hepsi yok oluyor alın pişman olmazsınız dua edersiniz bana☺️
Tazeanne06- mucizem3006 çıktıkları yere dökersen baya etkili ben öyle başediyorum onlar belirli bi bölge de dolanıyo oraya dök gidiyolar ama silme kalsın orda gelmiyolar bidaha
birprensesannesiiiii Benim de evimi karınca basmıştı bir ara . Eşim bir sprey aldı çıktığı yada çıkabilecek yerlere sıktı. 1 bucuj yıldır yok resmen . İlacin süreyi 4 ay diye hatırlıyorum yani siktigin zaman 4 ay boyunca kokusu kalıyor orda karınca oluşmuyor . 4 ay sonra tekrar sıkıyoruz . Çok etkili ve güzel.☺️☺️
amansallagitsin birprensesannesiiiii ay markasi ne acaba bnm evimdede var yeni tasindm birde bebekle sknti yani
birprensesannesiiiii amansallagitsin Eczaneden alınmıyor canım tarım kredi kooperatifleri zirai ilaç.
birprensesannesiiiii Askimizinmeyveleri Askimizinmeyveleri yok eczaneden değil tarım kredi kooperatifleri zirai ilaç En iyisi bu sık 4 5 ay yok orda ben 2 yıldır bunu kullanıyorum resmen