Lulemom Helin01 evet biz 2 ay oldu kullanıyoruz. Çok fark olmadı ama az buçuk toparladı gibi. 9. Ayda başladık 7 kiloydu. 11 aydayız 8 kilo. Buna şükür. Önceden hiç almıyodu
pogacayanakk Helin01 yanlız olanlar baya kilo aldırıyor diye biliyorum reçeteli yazınca uyguna geliyordur belki ama disarıdan alınca çok pahalı birde doktor onayı almadan asla kullanmayın bence
Helin01 Lulemom bizde 3.700 Gr doğduk 7 aylık 7.300 Gr iki aydır kilo almıyor doktorum bu şekilde giderse özel mama vereceğiz dedi
Lulemom bebetom08 doktor yazıyo raporlu olarak. Bize 6 aylık rapor yazdı. Devlet bi kısmını karşılıyo. Farkını biz ödüyoruz. Gidip kendiliğinden alamıyorsun yani. Bizimki nestle infasource
Helin01 Lulemom kilo yaptı mı bebeğinize biz 3.700 doğduk şuan 7 aylık 7.300 Gr ikinci ayda 6 kilo olduk ama ondan sonra durdu kilo alımı düştü son iki ay 100 Gr aldı her ay bu ayda hiç almamış sizinki kaç kiloydu
Helin01 pogacayanakk bebeğim 2 ay sadece 100 Gr aldı bu ay hiç almadı iştah açıcı şurup falanda veriyoruz ama kilo almıyor doktorum verebiliriz dedi eğer böyle gidersek
pogacayanakk Helin01 ben bi an doktor kontrolü olmadan vereceksiniz zannettim öyle gereksiz yere kullananlara baya zarar veriyor çünkü. Kullanırsanız yararını görürsünüz inşallah 🌸
Lulemom Helin01 2670 doğdu. İlk 3 ay iyiydi kilo alımı. Tam hatırlamıyorum kaç kiloydu diğer aylarda ama 5. Aydan sonra ya hiç almadı yada 100 gr falan alıyodu. 9. Ayda 7 kiloydu 1.5 kilo geriden geliyor dedi mama yazdı. Dün tartıldı 11. yda 8 kilo.
Helin01 Lulemom bizimde 3 ayı güzel di doğum kilosu da çok güzeldi ama durdu aynı şekilde sağlıklı olsun önemi yok diyordum ama artık insanlar piskojim bozdu çok zayıf hastami falan diyorlar
Helin01 pogacayanakk yok doktora sormadan birşey vermiyorum zaten öyle bir mama olduğundan haberim bile yoktu