Karananannes Biberon reddi yaşıyoruz galiba dün ve bugün almıyor ağlıyor ittiriyor meme emiyor ama çok üzüldüm ne yapabilirim 🤦🏻♀️
kiziminguzelannesiyim Karananannes benim bebeğim de 47 günlük önceden 60 cc verdiğimde hemen bitiriyordu hatta üstüne meme içiyordu mama versem tekrar yerdi ama fazla gelir diye vermiyordum şu son bir haftadır mama yapıyorum yine 60 cc hazırlıyorum ama 30 cc yiyor geri kalanını yemiyor zorlayınca ağzından akıtıyor sütü biberonu tutmuyor bende zorlamıyorum demek ki tok diyorum
Karananannes Alyehus meme+mama veriyorum doğduğundan beri sütüm yeterli gelmiyor sadece memeyle aç kalır
kiziminguzelannesiyim Belkide sütün yeterli geldiği için aç olmadığı için almıyordur biberonu doymadığına emin misin
Karananannes kiziminguzelannesiyim benim hep azdı sütüm kilo alımı çok azdı anne sütüyle mamayı arttıralım dedi dr ama biberonu istemiyor
Marleyhouse Benim kide o aylarda hastaydı o zaman bir iki gün boyunca mama veremedim emziriyordumda göğüsumde uyurken hafif dalarken bıberonu sokuyordum ağzına anlayınca ya kadar içiyordu bı dene istersen kandırıp verdim