Merhabalr arkadaslar ben dis hekimiyim eşim askeri personel 6.hudut lojmanlarında kalıyorum 1agustista işe başlayacağım Van adsm ye atamam oldu 6aylik bebeğim 2yasinda bir kızım ve 8yasimda bir oğlum var bakıcı arıyorum oğlum Eylül itibariyle zaten okula gidecek öğlen 12de gidiyor onunla cok bir baglantisi olmayacak hala devam eden süt iznim var iş yerimde eve çok yakın zaten sabah 8.30da gidip 12de öğle arasına gelecgim bir saat sonrasında da 15.00da evde olacağım aktif olarak bakılan saat 5saat neredeyse ki zaten kızım 12.30gibi öğle uykusuna yatar en az 2 3saat uyur bebeğim hala emiyor süt sagip birakacgm ben yokken ilk zamanlar için sadece anne sütü verecek çocuklarım aben yokken en fazla bir kahvaltı yaptıracak sonrasinda zaten ben evdeyim çocuk bakimi harici hiç bir iş ypamasina gerek yok cocuklarin yiyeceği herşeyi de ben hazilrayacagim güvenilir bir bakiciya özellikle referanslı memnun kaldığınız birine ihtiyacım var yardmci olan olursa çok sevinirim hatta lojman içi biri görürse bana dönerse çok daha makbule geçer 🥰