Minik_kusummm Kizlar 23 aylik oğlum eline ne geçerse çok hızlı bir sekilde karsiya doğru fırlatıyor aksamda telfnumu aldi televizyona atti tvnin ekrani bembeyaz oldu onndk sonra duzeldi nasl birakir bu huyunu tahammulum kalmadı artık bu konuda
Mervenes1907 Minik_kusummm benim oğlum da öyle bı çözüm bulursan bana da söyle aynı Ağustos 7 sinde 2 yaş olcak aynı aydalar sanırim
mutlucan Minik_kusummm 24 aylik ayniyiz insallah gecicidir babadinin telefonunu 2 kez balkondan atti bi anda elinde biiseh varsa firlatiyo nolcak boyle bilmiyorum
Minik_kusummm Mervenes1907 oğlunuz televizyon izlermi anlamıyorum neden böyle yapıyor evde ne babası nede ben kısıtlamiyoruz bagirmiyorz şiddet kavga olmuyor çok şükür tabiki her anne baba gibi kizdigimiz zamanlar oluyor ama ses tonumuzu yukseltmiyoruz bir anda böyle hircinlik vurma kırma dökme canımı sıkmaya basladi eline her geceni çok hızlı bir sekilde fırlatıyor televizyon misafir çocuk kim olursa neresi olursa farketmiyor 😓
Mervenes1907 Minik_kusummm gün içinde belli zamanlarda izliyor yemek yaparken filan çoğu zaman sıkılıp yanıma geliyor oturtup izlemesi için önüne bisiler vermem gerekiyor süt meyve suyu tabi bitince geliyor bisiler fırlatma atma huyu yeni başladı oyun geliyor kizincada küser gelir anne öp öp öperim guler yine yapmaya başlar
Minik_kusummm Mervenes1907 ayyy oğlumda öyle yanagini getiriyor öp öp diye hayır öpmüyorm cok yaramazsn diyorm ağlıyor öpene kdr gitmiyor