Polis-anne 7 aylık bebeğime komşum 8:00-15:00 arası bakacak. Fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı? Yer Ankara.
findiginannesi_ Polis-anne Teyzem günlüğü 100 TL den bakıyor öğle 12-1 gşbi veriyorlar çocuğu akşam 11-12 alıyorlar haftanın 7 günü Aylık 3000 TL
Ay_cey06 Polis-anne Eltim Batıkent’te 2000 TL ye bakıyor. Çocuğun evine gidiyor. Haftanın 5 günü. 8.00-17.00 arası.
Polis-anne findiginannesi_ teyzeniz asgari ücret çalışanı ile aynı saat çalışıyor. Asgari ücreti hak ediyor bence 😊hafta izini de yok çift mesai de hakkıdır 😄
findiginannesi_ Mamaqueen Canım babası İstanbul’da çalışıyor.annesi de Aksaray’da çalışıyor farklı yeterler yani .çocuğun .annesinin bay bayan masaj salonu var temizliğini yapıp da çıkıyorlar galiba ondan geç alıyor olabilirler
Ay_cey06 Polis-anne Detaylarını çok bilmiyorum. Ben de komşumla görüşeceğim bebek baktırmak için. Nasıl olacak bilmiyorum.
Ay_cey06 Polis-anne Evet o Polis-anne Öğretmen bayanın evine gidiyor çocuklara yemek yapıyor. Uzun yıllardır birlikteler zamanla değişti iletişim vs. daha iyi oldu aralarında anlaşıyorlar. Yeri gelince ütü vs de yapıyor. Ama öncelik çocuk. Uyuyunca yapıyor diğer şeyleri.
Polis-anne Ay_cey06 teşekkür ederim 🙏🏻 yabancı birine emanet etmek çok zor ama mecburuz. İyi insanlarla karşılaşırız inşallah 😊💐
Ay_cey06 Polis-anne Amin inşallah☺️Rabbim güvenilir, iyi ve güzel insanlarla karşılaştırsın bizi ve evlatlarımızı 🌸
Z15224564 Ben 5500 altı çalışan kimseyi duymadım da görmedim de😅 zamdan sonra 6000 i kabul eder mi acaba diyoruz kendi kendi kendimize.