Mamaqueen gok_al1998 tetikleyen yiyecek bilmem ama iyi gelen bir diyet duymustum googledan bakabilirsiniz
My_little_sunshine gok_al1998 Gluten, süt ürünleri, şeker, hertürlü paketli gıda yemeyecek. Doğal katkısız gerçek gıdalar ile beslenmesi tavsiye ediliyor otizmli çocuklarımızın. 🙏🌸Alakası yok diyenler nasıl bu kadar emin olabiliyor araştırmadan etmeden acaba.
ntsklcccc gok_al1998 glutensiz ve kazeensiz diet yapiliyo google ye yaz hangi yiyecekler oldugu yazar otizmi tetikleyen yiyecek yok sadece iyi geliyo bu sekil beslenme benim oglum otizimli ama genede pek bu dietlere uyamiyoruz
ntsklcccc -Cedric merhaba oglum 3 yasinda 2 bucuk yasinda ogrendik otizim oldugunu belirtileri konusmasi yoktu araba tekerlegi cevirir bakardi yan bakmasi vardi goz temasi yoktu komut almiyordu yabanciyi bilmiyordu bay bay yapmiyordu 2 yasina kadar gayet guzel gelisimi vardi 2 yasinda tum bu belirtiler cikti bide yasitlariyla onamamaya baslamisti
emsare @My_little_sunshine Otizmli çocuğun beslenmesi önemli ama başlığa bakınca sanki çocuğa … verirseniz otiZmli olur gibi bi mana çıkmış.
UraSsmom gok_al1998 Bunun diyeti var ama tam bilmiyorum araştırmak lazım. Hatta diyetle düzelenleri okumuştum
-Cedric ntsklcccc yabancıyı bilmiyor derken yani herkese gider kendini sevdirir miydi ? Ağlamaz çekinmez miydi yabancılardan? . Kusura bakmayın aydınlanmak adına soruyorum yanlış anlamayın lütfen
Zlm ntsklcccc kusura bakmayın birşey soricam 2 yaşına kadar gelişimi iyiydi diyosunuz ya kelimeleri vardı komut aliyodu bir anda mi kesildi
ntsklcccc -Cedric ewet kimin kucagindayim beni kim tutuyo umursamazdi beni tanimazdi benim kucagima gelmek icin aglamazdi kim isrese kucagina hemen gidiyordu
mihrosum -Cedric valla benim kızım 2. 5 yasında herkese kendinı sevdirir. Sarılır sırnasır ısve cilve yapar.
ntsklcccc Zlm ewet erken emekledi erken yurudu 10 aylikken yuruyordu gel gel yapardi alkis yapardi anniii diye yanima gelirdi cocuklarla oynardi eglenirdi baba derdi oyuncaklarla oynardi bi anda kesildi hepsi 2 yas aşisini yaptirinca biseyler oldu benim cocuguma
Minelask gok_al1998 dip balıklari tetikliyor balık yağları da . Aldığınız balık yağı hangi balıklardan elde edilmiş onu bilmeden çocuklara vermemek lazm yada bilindik marka olmali
Meteninannesi52 Minelask bunu ilk kez duydum bizim nöroloji doktoruna özelikle balık yağı kullanın dedi ve Cook uzun zamandır kullanirim
mihrosum ntsklcccc ya benim kızım 2. 5 yasında bizi bilir herseyı bilir ama canımı sıkan sey erkeklere kendini sevdirmesı, sarılması. Halbuki daha ilk kez gormus. Kadınlara yok. Cocuklar da cok sever sarılır oper el ele gezer. Ama erkeklere bu sekilde davranması anormal mi acaba. Bilen biri varsa bana da yazar mı? Biz esımle ayrıyız babasını haftada 2 kere goruyor ama kamerada gunde 6 7nkere goruyor. Ama gel gelelim bazen birine pat diyede gidip sırnasır sarılır. Bu konu canımı sıkıyor
ymn2019 ntsklcccc ben nazara cok inanrm masallah gelismi gerçekten çok iyiymiş .Insallah asacaksmz çokça eğitimle vee dua ile bu süreçleri ben inanıyorum.
Katya gok_al1998 otizmli tetikleyen yiyecekleri duymadım ancak otizmli bireylerin daha iyi eğitilmesi için mutlaka gluten ve kazeinden uzak durmak gerektiğini biliyorum
Eflosunannesi gok_al1998 merhaba bizim doktorumuz marketten paketli gıdaları yasaklamıştı yiyecek içecek birde muz ve çileği şüpheyle gitmiştik ama biz ne kadar doğru bilmiyorum